یک‌شنبه 22 تیر 1404

ابرقهرمانان حریف «تام کروز» نشدند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
ابرقهرمانان حریف «تام کروز» نشدند

ایسنا نوشت: فیلم «تاپ گان: ماوریک» نه تنها پرفروش‌ترین سال 2002 نام گرفت بلکه بیش تر از هر فیلم دیگری از آغاز همه‌گیری کرونا در گیشه سینمای جهان فروخته است.

فیلم «تاپ گان: ماوریک» که با فروشی بالغ بر 1.48 میلیارد دلار، پرفروش‌ترین فیلم کارنامه هنری «تام کروز» را در گیشه رقم زده، در فهرست پرفروش‌ترین فیلم‌های سال 2022 نیز در رتبه نخست قرار گرفت.

داستان قسمت جدید «تاپ گان» که با بودجه 170 میلیون دلاری ساخته شده، درباره «پیت میشل» (تام کروز) است که پس از 30 سال فعالیت به عنوان خلبان برتر نیروی دریایی، در معرض یک آزمایش جدید قرار می‌گیرد. قسمت اصلی فیلم «تاپ گان» به کارگردانی «تونی اسکات» در سال 1986 به سینما آمد و به فروش جهانی 350 میلیون دلار دست یافت.

«تاپ گان: ماوریک» هم‌اکنون در رتبه دوازهم پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما نیز قرار دارد.

در فهرست موفق‌ترین فیلم‌های سال در گیشه جهانی سینما، فیلم «دنیای ژوراسیک: قلمرو» ساخته «کالین ترورو» هم با فروش یک میلیارد دلاری رتبه دوم را به خود اختصاص داده است و فیلم ابرقهرمانی «دکتر استرنج در چندجهانی دیوانگی» ساخته «سم ریمی» هم جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.

دو فیلم چینی «نبرد در دریاچه چانگ‌جین 2» و «مرد ماه» هم در فهرست 10 فیلم پرفروش سال قرار گرفته‌اند.

فیلم «آواتار: راه: آب» ساخته «جیمز کامرون» که دنباله «آواتار» (2009) پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینماست، هم به تازگی اکران شده و تاکنون بیش از 440 میلیون دلار در سطح جهان فروخته است.

«کامرون» پیش از این در اظهار نظری اعلام کرده بود که هزینه بالای ساخت این فیلم به این معناست که «آواتار: راه آب» باید حدود دو میلیارد دلار فروش داشته باشد تا هزینه‌های ساخت و بازاریابی خود را تامین کند، انتظاری که با توجه به استقبال جهانی از این فیلم چندان دور از دسترس نیست و تنها نگرانی وضعیت سینماهای چین است که به دلیل همه‌گیری کرونا هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

«آواتار: راه آب» هم‌اکنون در رتبه دهم پرفروش‌های سینمای در سال جاری میلادی قرار دارد.

5757

کد خبر 1709314