ابعاد حوادث اخیر با جدیت مورد نظارت و ارزیابی قرار بگیرد
![ابعاد حوادث اخیر با جدیت مورد نظارت و ارزیابی قرار بگیرد](https://cdn.yjc.news/files/fa/news/1401/5/9/16415501_421.jpg)
رئیس قوه قضاییه به سازمان بازرسی و مسئولان قضایی استانهای سیلزده دستور داد تا با جدیت بیشتر ابعاد حوادث را مورد نظارت و ارزیابی قرار دهند.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، در پیامی ضمن عرض تسلیت به بازماندگان حادثه مخرب و خسارت بار سیل در برخی نقاط کشور، به سازمان بازرسی کل کشور و مسئولان قضایی استانهای سیلزده دستور داد تا با جدیت بیشتر ابعاد حوادث را مورد نظارت و ارزیابی قرار دهند.
متن این پیام به شرح ذیل است:
حادثه تأثرانگیز سیل مخرب در برخی نقاط کشور که به درگذشت و مجروحیت تعدادی از مردم عزیز و داغدار شدن خانوادهها انجامید، مایهی اندوه و تألم گردید. اینجانب ضمن عرض تسلیت به بازماندگان محترم حوادث اخیر و آرزوی سلامتی و بهبودی مصدومین این حوادث، از مسئولین قضایی استانهای مربوطه و سازمان بازرسی کل کشور میخواهم با حضور در مناطق سیلزده، بصورت مجدانه و پیگیرانه ابعاد و زوایای گوناگون موضوع را ارزیابی نمایند تا در خصوص قصور یا تقصیر احتمالی برخی از متولیان و دستاندرکاران مسئول، برخوردهای قانونی مقتضی از سوی دستگاه قضایی انجام گیرد.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی