سه‌شنبه 25 شهریور 1404

اتفاق باور نکردنی؛ یک مرد کاپیتان تیم ملی زنان شطرنج شد

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
اتفاق باور نکردنی؛ یک مرد کاپیتان تیم ملی زنان شطرنج شد

تیم ملی شطرنج زنان ایران با میانگین ریتینگ 2168 بخت 38 قهرمانی این مسابقات است. نکته قابل توجه و عجیب این مسابقات کاپیتانی یک آقا برای تیم ملی شطرنج زنان است!

قرار است المپیاد جهانی بانوان 2022 به میزبانی هند برگزار شود که تیم ملی شطرنج بانوان ایران با ترکیب مبینا علی‌نسب، سحر معصومی، آنوشا مهدیان، آناهیتا زاهدی فر و میترا اصغرزاده در این مسابقات حضور پیدا می کند.

به گزارش عرشه آنلاین، غیب سارا خادم‌الشریعه بانوی شماره یک ایران در این مسابقات به چشم می‌آید. همچنین تیم‌های شطرنج چین و روسیه که از قدرت‌های شطرنج جهان در بخش بانوان هستند در این مسابقات حضور ندارند.

تیم ملی هند با میانگین ریتینگ 2486 بخت نخست قهرمانی این مسابقات به شمار می آید. تیم ملی شطرنج اوکراین با میانگین ریتینگ 2478 و تیم ملی شطرنج گرجستان با ریتینگ 2475 بخت دوم و سوم قهرمانی این مسابقات به شمار می آیند.

تیم ملی شطرنج زنان ایران با میانگین ریتینگ 2168 بخت 38 قهرمانی این مسابقات است. نکته قابل توجه و عجیب این مسابقات کاپیتانی یک آقا برای تیم ملی شطرنج زنان است!

حضور این فرد به عنوان کاپیتان تیم ملی بانوان شطرنج ایران درحالی است که اسم این فرد برای اهالی شطرنج نا آشناست و به نظر می رسد فدراسیون شطرنج در اقدامی عجیب هدایت تیم زنان را به فرد ناشناسی سپرده است. در شطرنج، عنوان کاپیتان به فردی تعلق دارد که باید ضمن آشنایی کامل با شطرنج حرفه‌ای، امور تیم را انجام دهد و اگر مشکلی پیش می‌آید یا اعتراضی صورت می‌گیرد، به آن رسیدگی کند.

سیدکاظم مرتضوی داور بین‌المللی و دبیر اسبق فدراسیون شطرنج ایران در گفتگویی با ایسنا، در خصوص این موضوع گفت: هفته آینده المپیاد جهانی شطرنج آغاز می شود و تیم مردان شطرنج ایران واقعا خوب است. در هر مسابقه بین المللی چند هندی‌ها حضور دارند اما غیبت ایران واقعا به چشم می آید. شطرنج بازان نامدار هند به تیم ملی خود کمک می کنند اما تیم ملی شطرنج ما را چه کسی به عنوان کاپیتان هدایت می‌کند؟

منبع: ایسنا

هم اکنون دیگران می خوانند 5 مرداد 1401 - 17:49
اتفاق باور نکردنی؛ یک مرد کاپیتان تیم ملی زنان شطرنج شد 2