جمعه 21 شهریور 1404

اجازه قطع بازوهای قدرت ملی داده می‌شدکشور با خطرات بزرگ مواجه بود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اجازه قطع بازوهای قدرت ملی داده می‌شدکشور با خطرات بزرگ مواجه بود

رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: اگر اجازه قطع بازوهای قدرت ملی داده می‌شد امروز کشور با خطرات بزرگ مواجه بود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: طبیعت این کار یک طبیعت غلطی است که یک بودجه‌ی سنگینی را به‌عنوان جهاد تبیین بگذارند.

به گزارشخبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفترمقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری: در جنگ‌های سخت با سلاح‌های قدیمی دیگر نمی‌شود جنگید. امروز با شمشیر و با نیزه و این چیزها نمی‌شود به جنگ توپ و موشک و اینها رفت. در جهاد تبیین هم همین جور است.

ایشان فرمودند: به نظر من امروز آن چیزی که می‌تواند به بهترین وجهی به صورت یک سلاح مؤثری عمل کند، تبیین مفاهیم عالی اسلامی است در زمینه‌های مختلف.

محور بیاناتمقام معظم رهبری به شرح زیر است:

- حکمرانی در منطق اسلام از بن و بنیاد با حکمرانی‌های رایج جهان متفاوت است. نه شبیه سلطنت است، نه شبیه ریاست جمهوری‌های امروز دنیاست، نه شبیه فرماندهی‌هاست، نه شبیه رؤسای کودتاگر است، شبیه هیچکدام از اینها نیست. یک چیز خاصی است متکی به مبانی معنوی.

- بایستی در جهاد تبیین راه پیشرفت و تعالی مادی ملت از بیراهه‌ها و کج‌راهه‌ها جدا بشود. بدانیم که اگر جهاد تبیین به درستی صورت نگیرد، دنیامداران حتی دین را هم وسیله‌ی هوسرانی و شهوت رانی خودشان قرار خواهند داد.

- طبیعت این کار یک طبیعت غلطی است که یک بودجه‌ی سنگینی را به‌عنوان جهاد تبیین بگذارند.