یک‌شنبه 22 شهریور 1405

اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سرقت‌های خشن در 24 استان کشور

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سرقت‌های خشن در 24 استان کشور

رئیس پلیس آگاهی ناجا از اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سرقت‌های خشن در 24 استان کشور خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا از اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سرقت‌های خشن در 24 استان کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد قنبری با اشاره به هدف گذاری پلیس آگاهی ناجا برای تشدید مبارزه با سرقت‌های خشن اظهار داشت: این طرح با هدف شناسایی و دستگیری سارقان، استرداد اموال مکشوفه به مال باختگان و ارتقای ضریب احساس امنیت اجتماعی در سراسر کشور به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود: از مجموع هزار و 223 فقره کشف سرقت‌ها، 638 فقره مربوط به کشف قاپ زنی، 424 فقره کشف سرقت خشن و 161 فقره مربوط به کشف سرقت احشام بوده است.

این مقام انتظامی همچنین اجرای طرح‌های عملیاتی مبارزه با سارقان و مالخران اموال مسروقه را یکی از برنامه‌های پیش روی پلیس آگاهی ناجا دانست و گفت: سامانه‌ای برای استرداد اموال مکشوفه در بستر تارنمای پلیس (www.police.ir) راه اندازی شده تا هموطنان به راحتی بتوانند اموال خود را شناسایی و نسبت به تحویل آن اقدام کنند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا در پایان تصریح کرد: به طور قطع، تلاش‌های شبانه روزی کارآگاهان پلیس آگاهی سراسر کشور و استفاده از ابزارهای علمی و آزمایشگاهی کشف جرایم در این زمینه تأثیر بسزایی داشته است.