پنج‌شنبه 22 خرداد 1404

احتمال وقوع طوفان تندری در تهران

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
احتمال وقوع طوفان تندری در تهران

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده، آسمان کمی ابری تا قسمتی ابری، در ساعات بعدازظهر و شب همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش دما و احتمال وقوع طوفان تندری در سطح استان خبر داد.

تا روز جمعه (23 خرداد) به تناوب در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه نیمه شمالی استان، گاهی رگبار و رعودوبرق، احتمال وقوع طوفان تندری و تگرگ و در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نیمه جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و انتقال از استان‌های مجاور مورد انتظار است.

خبر مرتبط طوفان تهران را در برگرفت

طوفان تندری از دقایقی پیش تهران را درنوردید.

طی پنج‌روز آینده روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (22 خرداد) صاف تا کمی ابری، وزش باد و گاهی افزایش باد با حداقل دمای 21 و حداکثر دمای 33 درجه سانتیگراد و طی پس‌فردا (23 خرداد) صاف تا کمی ابری، وزش باد و در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداکثر دمای 34 و حداقل دمای 22 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای 31 درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در 24 ساعت گذشته گزارش شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

احتمال وقوع طوفان تندری در تهران 2