دوشنبه 16 شهریور 1405

احتمال کم حضور رئیس کمیته داوران فیفا در تهران / کولینا جواب فدراسیون فوتبال ایران را نمی‌دهد

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
احتمال کم حضور رئیس کمیته داوران فیفا در تهران / کولینا جواب فدراسیون فوتبال ایران را نمی‌دهد

احتمال غیبت پیر لوئیجی کولینا، علی‌رغم دعوتی که از آن انجام شده در دربی تهران است.

به گزارش "ورزش سه" یکی از مهم‌ترین مهمانانی که از او برای تماشای دربی پایتخت دعوت شده، پیر لوئیجی کولینا است. رئیس سرشناس کمیته داوران فیفا که پیش از این هم سابقه حضوری کوتاه در تهران برای تماشای مسابقات خاص را داشته است.

با این حال کولینا تا به امروز جواب مشخصی به دعوت فدراسیون فوتبال ایران نداده است و معلوم نیست برای تماشای دربی به ایران سفر می‌کند یا خیر.

تا به حال حضور نایب رئیس و عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال عمان به عنوان مهمان خارجی در دربی تهران قطعی شده است. هم‌چنین فدراسیون فوتبال ایران با ارسال دعوتنامه به چند سفیر خارجی ساکن در تهران نیز از آن‌ها برای تماشای فینال جام حذفی دعوت به عمل آورده.

دربی 101 تهران در فینال جام حذفی، فردا از ساعت 19:45 در ورزشگاه آزادی با قضاوت اشکان خورشیدی برگزار می‌شود.