احداث مسیر تردد ویژه موتورسیکلت در تونل امیر کبیر
رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از زمانی که مسیر ویژه تردد در تونل امیر کبیر احداث شد، جلوی تصادفات فوتی جرحی و خسارتی موتورسیکلتها داخل تونل گرفته شد.
رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از زمانی که مسیر ویژه تردد در تونل امیر کبیر احداث شد، جلوی تصادفات فوتی جرحی و خسارتی موتورسیکلتها داخل تونل گرفته شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مصطفی زینیوند در خصوص احداث مسیر تردد ویژه موتورسیکلت در تونل امیر کبیر توضیح داد و گفت: اصل این موضوع اینگونه طراحیها باید با نگاه مهندسی به موضوع شکل بگیرد و همانگونه که میدانید در بحث تصادفات سه عامل انسان، راه و وسیله نقلیه دخیل هستند که یکی از مؤلفههای اصلی بحث راه میباشد که میتوان با بهسازی و مناسب سازی مسیرها جلوی بسیاری از تصادفات را گرفت.
وی افزود: مسیر ویژهای را برای تردد موتورسیکلتها در داخل تونل امیرکبیر احداث کردهایم و همین مسیر ویژه باعث شد جلوی بسیاری از تصادفات فوتی که سالیانه داخل این تونل به وقوع میپیوست گرفته شود.
سرهنگ زینیوند بیان داشت: از زمانی که این مسیر ویژه اجرا شد، جلوی تصادفات فوتی جرحی و خسارتی موتورسیکلتها داخل تونل که در اثر تردد خلاف جهت از محدوده خیابان 17 شهریور تا خیابان ری بود و باعث تصادفات شاخ به شاخ میشد گرفته شد.
رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در جاهایی که تخلفات موتورسواران وجود دارد و مسیر تردد موتورسیکلت و خودرو مجزا میشود میزان تصادفات کاهش مییابد و خود موتورسواران نیز بیشتر علاقه دارند در مسیرهای اختصاصی و ویژهای که برای آنان اجرایی و طراحی شده است تردد کنند.
موتورسیکلت ذاتاً یک وسیله ناایمن میباشد و راننده و سرنشین موتورسیکلت نسبت به راننده و سرنشین خودرو از ایمنی پایینتری برخوردار هستند و با کوچکترین ضربه صدمه می بیند و اگر هم منجر به فوت نشود حتماً منجر به جراحات سنگینی میشود.
به خاطر همین موضوع هست که ما برای تردد موتورسیکلتها باید مسیرهای مناسبی را ایجاد کرده و حتی اگر به صورت مجزا هم نباشد میتوان با بهسازی روکش آسفالتها و رفع ناهمواری و برطرف نمودن چالهها و دست اندازهای خطرناک که باعث برهم خوردن تعادل و واژگونی موتورسیکلت میشود از این حوادث جلوگیری کرد.