پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

احداث 32 زورخانه برای تقویت هویت ملی و اسلامی دانش آموزان در کشور

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
احداث 32 زورخانه برای تقویت هویت ملی و اسلامی دانش آموزان در کشور

شیراز - وزیر آموزش و پرورش گفت: 32 زورخانه را برای تقویت هویت ملی و اسلامی دانش آموزان در سراسر کشور تا پایان سال احداث خواهیم کرد.

شیراز - وزیر آموزش و پرورش گفت: 32 زورخانه را برای تقویت هویت ملی و اسلامی دانش آموزان در سراسر کشور تا پایان سال احداث خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری عصر پنجشنبه در آئین احداث خوابگاه دهکده ورزش دانش آموزی و سالن زورخانه ای و پهلوانی استان فارس، گفت: 8 دهکده ورزشی در کشور احداث خواهیم کرد که سهم فارس در این رابطه یک دهکده ورزشی می‌باشد.

وی تصریح کرد: در این دهکده‌ها انواع فعالیت‌های ورزشی انجام خواهد شد.

نوری ادامه داد: باید به بحث ورزش در کنار تهذیب و تحصیل پرداخته شود و در همین راستا احداث 2 هزار و صد فضای ورزشی درون مدرسه‌ای را در دستور کار قرار داده ایم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: استعدادیابی ورزشی را نیز آغاز کرده ایم تا هم استعدادها را کشف کنیم و هم جامعه را بانشاط‌تر کنیم. نوری گفت: المپیادهای ورزش دانش آموزی و مسابقات ورزشی فرهنگی را با شتاب بیشتری دنبال خواهیم کرد و فضاهای ورزشی را آزادسازی کرده ایم.

گفتنی است خوابگاه دهکده ی ورزش دانش آموزی در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع و زیر بنای 8 هزار متر مربع در 8 طبقه با اعتباری بالغ بر 560 میلیارد ریال احداث خواهد شد.

همچنین سالن زورخانه ورزشی در زمینی به مساحت 400 مترمربع و اعتباری بالغ بر 26 میلیارد ریال احداث خواهد شد.