احمد گوهری در جمع شاگردان دقیقی / گلر سابق پرسپولیس به پیکان پیوست

احمد گوهری، دروازهبان فصل گذشته استقلال خوزستان با عقد قرارداد رسمی به عضویت پیکان تهران در آمد.
به گزارش ورزش سه، گوهری که سابقه بازی در تیمهای پرسپولیس، آلومینیوم اراک، پارس جنوبی، نفت مسجدسلیمان، سایپا و... را دارد، فصل گذشته در استقلال خوزستان عضویت داشت و در لیگ برتر بیست و چهارم به عنوان یکی از نفرات تاثیرگذار این تیم به میدان رفت.
او فصل گذشته یازده بار دروازه استقلال خوزستان را در لیگ برتر بسته نگه داشت و یکی از بهترین دروازهبانهای مسابقات لقب گرفت.
این دروازهبان باتجربه با تایید فنی سعید دقیقی سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان پیکان و توافق با مدیران باشگاه، قرارداد خود را امضا کرد و به طور رسمی به عضویت خودروسازان درآمد.
باشگاه پیکان تاکنون در نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر موفق به جذب محسن آذرباد، شاهین توکلی، فرید امیری، حسین حیدری، منصور باقری، سجاد جعفری، مهدی نجفی، رضا محمدی، میثم تیموری، بهروز بارانی و احمد گوهری شده است.

