جمعه 13 شهریور 1405

اخاذی مستخدم قدیمی

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
اخاذی مستخدم قدیمی

سرپرست پلیس فتا پایتخت از دستگیری خانم مستخدمی که پس از 18 سال کار قصد داشت از صاحبکارش 2 میلیارد و 500 میلیون ریال اخاذی کند.

خبرگزاری میزان - سرهنگ "داود معظمی گودرزی" گفت: خانمی 51 ساله ساکن حوالی غرب تهران به پلیس فتا مراجعه و از خانمی که از او 2 میلیارد و 500 میلیون ریال تقاضای وجه کرده بود اعلام شکایت کرد.

این مقام انتظامی توضیح داد: با اعلام شکایت از سوی این خانم میانسال پرونده‌ای با موضوع اخاذی تشکیل و تیمی از کارشناسان پلس فتا مسئولیت پرونده را برعهده گرفتند.

وی عنوان کرد: شاکی در تکمیل اظهارات خود گفت، متهم را می‌شناسد و بیش از 17 سال خدمتکار خانه او بوده در این مدت طولانی به وی اعتماد کامل پیدا کرده است تا جایی که عکس‌ها و فیلم‌های خانوادگی اش را در دسترس او قرار داده است. ولی غافل از اینکه متهم نقشه‌ای در سر خود پرورش داده است.

سرپرست پلیس فتا توضیح داد: با شناسایی مخفیگاه متهم و هماهنگی‌های قضائی تیمی از ماموران پلیس فتا برای دستگیری متهم به مخفیگه وی در حوال یاتوبان محلاتی اعزام و موفق شدند این خانم 40 ساله به نام (ز - الف) را دستگیر و برای تحقیاقت تکمیلی به پلیس فتا انتقال دهند.

این مقام سایبری با اشاره به اینکه متهم در بازجوئی‌های اولیه به جرم ارتکابی اعتراف کرد، گفت: متهم در معترف شد، مدت 18 سال است که در منزل شاکی کار خدماتی کردم در این مدت از او کینه به دل گرفتم تا اینکه به تصاویر و فیلم‌های خانوادگی او دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را با کپی کردن در گوشی موبایلم ذخیره کردم. پس از مدتی از کار برکنار شدم و در صدد انتقال جوئی بر آمدم و پیام‌های تهدید آمیزی را به شاکی ارسال کردم.

وی گفت: متهم ادامه داد، او در ابتدا باور نمی‌کرد که من به اطلاعات شخصی او دست پیدا کردم و درخواست مالی مرا رد می‌کرد ولی من در قبال عدم انتشار فیلم و تصاویرش، ملبغ دو میلیارد و 500 هزار ریال از او درخواست کردم و، چون می‌دانستم توان پرداخت این پول را دارد مدام پیام‌های تهدید آمیزی ارسال می‌کردم.

سرهنگ گودرزی گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.