دوشنبه 23 شهریور 1405

اختصاص 250 میلیارد ریال اعتبار عمرانی به چرداول

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اختصاص 250 میلیارد ریال اعتبار عمرانی به چرداول

ایلام - ایرنا - فرماندار چرداول گفت: با عنایت دولت تدبیر و امید و با وجود مشکلات اقتصادی و شرایط فعلی کشور 250 میلیارد ریال اعتبار عمرانی در سال جدید به شهرستان چرداول تخصیص داده شده است.

الیاس فتاحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این اعتبارات نسبت به سال گذشته حدود 50 درصد کاهش داشته است، اظهار داشت: اعتبارات شهرستان سال گذشته 400 میلیارد ریال بود که با توجه به جدایی هلیلان از چرداول و ارتقای آن به شهرستان و تخصیص 200 میلیارد ریال اعتبارات به آن منطقه امسال کاهش داشته است.

وی افزود: این اعتبار در 24 فصل همچون امور عمومی، تحقیق و توسعه، نظم و امنیت، اقتصادی، آموزشی، فرهنگی، صنعت و معدن، کشاورزی، منابع آب، امور عمرانی، شهری، روستایی و عشایری و بهداشت و درمان هزینه خواهد شد.

فتاحی اضافه کرد: هم اکنون 80 پروژه عمرانی و زیربنایی با پیشرفت فیزیکی بین 30 تا 70 درصد در شهرستان چرداول در دست اجراست که اعتبارات سال 99 برای ساخت و تکمیل 59 طرح لحاظ شده است.

فرماندار شهرستان چرداول خاطر نشان کرد: برای تکمیل طرح های در دست اجرای شهرستان به تعداد 21 پروژه اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان نیاز دارد که برنامه ریزی برای جذب اعتبارات ملی بعمل آمده و از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان انتظار داریم در این خصوص اهتمام و توجه ویژه ای داشته باشند.

فرماندار چرداول یادآور شد: تکمیل طرح‌های نیمه تمام شهرستان در اولویت قرار دارند و با تخصیص اعتبارات تکمیل پروژه‌های عمرانی و طرح‌های نیمه‌تمام در دستور کار قرارمی گیرد و برای افزایش بودجه های ملی و جذب آن پیگیری لازم انجام می‌شود.

فتاحی افزود: در جهت توسعه همه جانبه شهرستان و رونق تولید همه مدیران باید با همت و تلاش بیشتر در تکمیل پروژه‌ها گام بردارند.

وی تاکید کرد: مدیران ادارات شهرستان با جدیت تمام جذب اعتبارات مصوب و تخصیص داده شده را پیگیری کنند و فرمانداری شهرستان برای جذب اعتبارات همکاری لازم را انجام خواهد داد.

شهرستان چرداول به مرکزیت شهر سرابله در 30 کیلومتری ایلام قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*