دوشنبه 9 شهریور 1405

اختصاص 400 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه گازرسانی هرمزگان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اختصاص 400 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه گازرسانی هرمزگان

همتی گفت: هفت پروژه جدید گازرسانی استان با اعتبار بالغ بر 400 میلیارد تومان در سال جاری آغاز می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ فریدون همتی استاندار هرمزگان در نشست مشترک ستاد مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی و کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار کرد: در شهرها و روستاهای استان هرمزگان هفت پروژه گازرسانی در حال اجرا است.

استاندار هرمزگان افزود: علاوه بر این طرح ها، هفت پروژه جدید گازرسانی نیز با اعتبار بالغ بر 400 میلیارد تومان در سال جاری آغاز می‌شود.

همتی در تشریح پروژه های گازرسانی ادامه داد: گازرسانی به بخش های فارغان و احمدی شهرستان حاجی آباد، جناح شهرستان بستک، قلعه قاضی و تخت و همچنین روستاهای آبشورک، چهچکور، ایسین و تازیان در شهرستان بندرعباس، شهر سوزا در قشم، بندرلنگه و روستاهای اطراف آن و شهر بیکاه شهرستان رودان انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح های گازرسانی با هدف اشتغال گسترده در استان هرمزگان است خاطرنشان کرد: راه‌اندازی شبکه‌های داخلی گاز در منازل، ظرفیت اشتغال برای هزار نفر را دارد و سازمان فنی و حرفه ای مهارت آموزی در این حوزه را به جوانان متقاضی در استان ارائه خواهد کرد.

انتهای پیام /