چهارشنبه 5 شهریور 1404

ادامه همکاری پروفسور با هندبال ایران در هاله‌ای از ابهام / فرصت 15 روزه پاکدل برای بازگرداندن فرناندز

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ادامه همکاری پروفسور با هندبال ایران در هاله‌ای از ابهام / فرصت 15 روزه پاکدل برای بازگرداندن فرناندز

رئیس فدراسیون هندبال ایران، 15 روز فرصت دارد تا سرمربی اسپانیایی تیم ملی را برای ادامه همکاری متقاعد کند.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، قرارداد مانوئل فرناندز، سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال کشورمان امروز و همزمان با پایان مسابقات قهرمانی آسیا به پایان می‌رسد و این سرمربی شب گذشته دمام عربستان را به مقصد بارسلونا ترک کرد.

شب گذشته علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال با فرناندز جلسه‌ای داشت تا شرایط ادامه همکاری را با این سرمربی پیگیری کند. در حال حاضر ایران 15 روز فرصت دارد تا پروفسور اسپانیایی را برای ادامه همکاری متقاعد کند.

پاکدل به محض بازگشت به ایران، جلسه کمیته فنی را تشکیل خواهد داد و از فرصت باقیمانده برای ادامه همکاری با فرناندز استفاده خواهد کرد.

آنچه مسلم است اینکه عملکرد فرناندز در زمان کوتاه و 6 ماهه در کنار ارتباط خوبش با بازیکنان، او را به بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی تا مسابقات قهرمانی جهان و بازی‌های آسیایی تبدیل کرده است. به علاوه در شرایطی که این سرمربی به شناخت کافی از بازیکنان و هندبال ایران رسیده، تغییر او منطقی نیست مگر اینکه وی برای بازگشت به ایران تمایلی نداشته باشد.

واکنش رئیس فدراسیون هندبال به جهانی شدن ملی‌پوشان کشورمان