ادعای هافبک استقلال: قرارداد دارم اما اگر من را نمیخواهند جدا میشوم

هافبک فصل گذشته تیم فوتبال استقلال در صحبت هایی مدعی شد که قراردادش با این باشگاه به صورت خودکار تمدید شده است.
به گزارش مشرق، زبیر نیکنفس درباره وضعیتش در تیم فوتبال استقلال اظهار داشت: در این مدت خیلی کم حرف زدم، اما برخی گفته بودند که چون با مدیرعامل قبلی رفیق بودهام، قراردادم را تمدید کردهام یا اینکه قرارداد دو ساله داشتهام. در حالیکه من قراردادی یکساله به اضافه یک سال آپشن داشتم که اگر به حد نصاب مشخصی از حضور در بازیها میرسیدم، قرارداد به صورت اتوماتیک تمدید میشد. حالا این اتفاق افتاده و من قرارداد دارم.
او ادامه داد: از آن زمان تا الان، هیچ تماسی با من گرفته نشده است و نمیدانم اگر بازیکن تیم هستم، چرا در ترکیه نیستم؟ اگر هم بازیکن تیم نیستم، باید برای فسخ قرارداد با من توافق شود که من هیچ مشکلی از این بابت ندارم.
نیکنفس خاطرنشان کرد: چهار سال پیش در زمان هدایت فرهاد مجیدی، یا سال گذشته و حتی زمان مدیریت آجرلو، هر وقت که باشگاه من را خواسته، بدون هیچ صحبت اضافهای و در عرض نیمساعت قرارداد را با افتخار امضا کردهام. شاید برخی خبر ندارند که قرارداد من تمدید شده و یا شاید فکر میکنند قراردادم تمام شده است حتی اگر فرض کنیم قراردادم تمام شده و من با قهرمانی از استقلال جدا شدهام، حداقل یک تماس گرفته میشد و میگفتند آقای نیکنفس، دستت درد نکنه، چهار سال خوبی را پشت سر گذاشتیم و زحمت کشیدی.
وی افزود: در این چهار سال، بهجز فصل گذشته، ما موفق شدیم قهرمانی لیگ برتر، سوپرجام و جام حذفی را به دست بیاوریم. در هر صورت، زحمت کشیدهایم. اینکه هیچ خبری از طرف باشگاه نیست، از نظر من نوعی بیاحترامی است، هرچند این را پای بیاحترامی نمیگذارم و شاید مسئولان باشگاه درگیر کارهای دیگر هستند.
نیکنفس در پایان گفت: ختم کلام اینکه من یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارم. اگر باشگاه من را نمیخواهد، خیلی راحت جدا میشوم و هیچ مشکلی ندارم. برای استقلال آرزوی موفقیت میکنم.
منبع: مهر