ادغام آموزش پزشکی در حوزه سلامت زمینه ساز دستیابی به مرجعیت آموزش
ششمین جلسه کارگروه کشوری برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی با حضور معاونین آموزشی دانشگاه های مسئول کلان مناطق، روسا و دبیران کارگروههای کشوری برگزار شد.
ششمین جلسه کارگروه کشوری برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی با حضور معاونین آموزشی دانشگاه های مسئول کلان مناطق، روسا و دبیران کارگروههای کشوری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده دبیر شورای عالی برنامه ریزی و نائب رئیس شورای کشوری برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی با اشاره به ادغام آموزش پزشکی در حوزه سلامت از آن به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای حوزه سلامت یاد کرد و افزود ادغام آموزش پزشکی در حوزه سلامت، زمینهساز دستیابی به مرجعیت در این حوزه شده است.
حسن زاده گفت: ورود عرصه آموزش در محل ارائه خدمت، کاهش هزینه و توانمندی بیشتر را به همراه داشته و توانستیم آموزشی مبتنی بر مهارت و توانمندی را کاملا اجرایی کنیم.
وی با تقسیم برنامه عدالت، تعالی و بهرهوری به سه بخش گفت: برخی کارها نقش ساختاری دارند و باید در چارچوب اصلی فعالیت های دانشگاه قرار بگیرندتا یک دانشگاه کارآمد شکل بگیرد بخش دوم، بخش عملکردی است مانند کارگروه های اعتباربخشی و کارآفرینی که جایگاه مهمی در عملکرد دارند و بخش دیگر مانند کارگروه های پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی، به ارائه گزارش عملکرد می پردازند که در نهایت با ساختار و عملکرد مناسب این 3 بخش به مرجعیت علمی و بین المللی دست خواهیم یافت.
نائب رئیس شورای کشوری برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی خاطرنشان کرد: همکاری کارگروه ها و حذف مرزهای بین کار گروهی، زمینهساز دستیابی به عدالت، تعالی و بهرهوری در آموزش است.
در ادامه دکتر احمد جوانمرد سرپرست مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت با اشاره به کاهش روزانه منابع افزود: بهره وری بسیار مهم است و باید تلاش شود پروژه های موجود با سرعت به بهره برداری برسند.
جوانمرد گفت: استقرار نظام بهره وری در حوزه سلامت یکی از کارهای ضروری است که باید به آن توجه شود. وی با برشمردن اهداف بهره وری اعم از افزایش کیفیت خدمات، مدیریت هزینه و افزایش کارایی و ارتقا رضایتمندی خدمت گیرندگان گفت: در نهایت این موارد میتواند بهبود شاخص ها را در پی داشته باشند.
وی افزود: سطوح بهره وری در آموزش عالی کشور در پنج سطح است که اصلی ترین سطح آن سطح فردی است و اگر افراد نگاه بهره ورانه داشته باشند بسیار موثر خواهد بود و هم اکنون در فاز استقرار بهرهوری هستیم و باید تلاش کنیم از ورودی های مان، حداکثر خروجی حاصل شود تا به جایگاه مطلوب در دنیا دست یابیم.
در این جلسه کارگروه های کشوری برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی و کلان مناطق 3 و 8 و 10 آمایشی گزارش عملکرد خود را ارائه کردند.