یک‌شنبه 16 شهریور 1404

ارائه 49 هزار و 329 خدمت توانمندسازی به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ارائه 49 هزار و 329 خدمت توانمندسازی به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق به عنوان بایگران اصلی زیست‌بوم فناوری و نوآوری نیازمند حمایت و دریافت خدماتی هستند تا بتوانند محصولات فناورانه خود را توسعه دهند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم برای تحقق این امر با تدوین 12 خدمت توانمندسازی به یاری این مجموعه‌های فناور آمده است.

خدماتی چون «مشاوره های تخصصی کسب‌وکار»، «برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ»، «توسعه بازار»، «تحقیقات بازار»، «ارزشگذاری و تبادل فناوری»، «تبلیغات و اطلاع رسانی»، «منابع انسانی»، «موضوعات حقوقی»، «طراحی صنعتی و ساخت قالب»، «مجوزها، تاییدیه‌ها و استانداردها»، «مالیات و خدمات مالی و اداری» و «بیمه‌های بازرگانی» که از ابتدای تعریف این برنامه 49 هزار و 329 خدمت توانمندسازی به متقاضیان ارائه می‌شود.

حضور موفق و پایدار شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور، صرفا متکی به توان فنی و تولید آنها نیست و نیازمند تقویت توانمندی های داخلی و بهره گیری از مجموعه خدمات تخصصی مورد نیاز برای توانمندسازی است. شناخت از وضعیت شرکت های دانش بنیان و توانمندی های آنها ابزار مهمی برای توسعه کسب و کار در حوزه فناوری و نوآوری کشور است.

برهمین اساس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ارتقای توانمندی شرکت های دانش بنیان، خدمات متنوعی تحت عنوان برنامه جامع توسعه کسب و کار به شرکت های دانش بنیان از سال 95 ارائه می دهد. این خدمات بنا به درخواست شرکت‌های متقاضی ارائه می شود و در حال حاضر 662 کارگزار به این حوزه ورود کرده‌اند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید شرکت های دانش بنیان زیست بوم فناوری توانمندسازی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است