اردبیل آخر هفته برفی می شود
![اردبیل آخر هفته برفی می شود](https://cdn.isna.ir/d/off/ardabil/2021/11/09/3/62083728.jpg)
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: اواخر هفته شهرهای مرکزی و جنوبی استان اردبیل شاهد به زمین نشستن برف پاییزی خواهند بود.
سیاوش محمدی 19 آبان در جلسه بررسی آخرین وضعیت خشکسالی در اردبیل اظهار کرد: از اواخر روز چهارشنبه سامانه سرد بارشی وارد استان خواهد شد و در روزهای پنجشنبه و جمعه مناطق مرکزی و جنوبی این استان شاهد بارش برف در بیستمین روز از دومین ماه پاییز خواهند بود.
وی تصریح کرد: هر چند در شمال استان بارشها قابل توجه نخواهند بود اما استقرار این سامانه به سرد شدن هوا نیز در اوایل هفته آینده منجر خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل در مورد کمبود بارش در 2 ماهه اول پاییز گفت: همان طوری که پیشبینی میشد در مهر و آبان ماه همچنان روند خشکسالی ادامه داشته ولی امیدواریم در آذرماه جبران کاستیها و کمبود بارش اتفاق بیفتد.
محمدی افزود: از ابتدای امسال تاکنون در سطح استان اردبیل به طور میانگین 110 میلیمتر بارش به ثبت رسیده در حالی که به طور میانگین این رقم به 180 میلیمتر میرسید.
وی روند کاهشی بارندگیها را نگرانکننده توصیف کرد و ادامه داد: تاکنون 40 درصد کمبود بارش را در استان شاهد هستیم که پیشبینی میکنیم با توجه به در پیش بودن فصل بارش اواخر پاییز و زمستان این کاهش 40 درصد به کمتر از 25 درصد برسد.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در آذر و 3 ماه زمستان هر چند پیشبینیها برای بارش سخت و دشوار است اما به نظر میرسد شرایط به نحوی باشد تا وضعیت نرمال بارندگیها در استان به ثبت رسیده و دغدغه کمبود آب در پشت سدها رفع شود.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل اضافه کرد: اغلب شهرهای استان در سال جاری با پدیده خشکسالی روبهرو بودند که این امر به کاهش روان آبها و جمع شدن آب در پشت سدها منجر شد که امیدواریم با نزول رحمت الهی تا حدودی این کاستیها را با بارشهای پیش رو رفع کنیم.
انتهای پیام