اروگوئه
اروگوئه
تیم ملی فوتبال ایران در جدال دوستانه با تیم ملی اروگوئه؛ موفق شد با گل تماشایی طارمی با نتیجه یک بر صفر به پیروزی دست یابد.
تیم ملی فوتبال کشورمان در نخستین دیدارش در بازگشت دوباره کارلوس کیروش به این تیم موفق به شکست اروگوئه شد.
در دقیقه 78 دیدار تدارکاتی ایران و اروگوئه مهدی طارمی که به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شده بود دروازه حریف را گشود.
چهار بازیکن هجومی تیم ملی ایران بهعنوان یار جانشین مقابل اروگوئه به میدان رفتند.
در اواسط نیمه دوم زمین خوردن شجاع خلیل زاده به زعم اروگوئهایها با اتلاف وقت همراه شد که درگیری لفظی چند لحظه ای را بین بازیکنان دو تیم شکل داد.
دروازهبان اول تیم ملی ایران بخاطر مصدومیت نتوانست تا پایان دیدار با اروگوئه در زمین بماند.
دروازهبان تیم ملی اروگوئه در موقعیت تک به تک با مهدی ترابی مهاجم ایران را در گلزنی ناکام گذاشت.
مدافع تیم ملی فوتبال اروگوئه در دقیقه اول دیدار با ایران مصدوم و ناچار به ترک زمین شد.
در شرایطی که علیرضا بیرانوند به عنوان گلر فیکس مقابل اروگوئه به میدان رفته است، کارلوس کی روش هر سه دروازه بان دیگر خود را روی نیمکت قرار داده است.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با آرامش خاصی در کنار زمین به رهبری تیم ملی پرداخت.
مدافع راست لژیونر فوتبال ایران به دنبال اثبات توانایی خود به کادرفنی برای حضور فیکس در جام جهانی قطر است.
ورزش سه نوشت: مهدی طارمی برخلاف انتظارات با تصمیم کارلوس کی روش در مصاف با اروگوئه در ترکیب اصلی تیم ملی فوتبال ایران حضور ندارد.
دیدار دوستانه ایران و اروگونه با تساوی بدون گل در حال پیگیری است.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در دیدار برابر اروگوئه به یک بازیکن جوان تیم استقلال بازی داد.