از خداحافظی ژاوی تا پاگشای کریس / میزبانی در آزادی بعد از چهار سال و چهار ماه!
شاید تیفوسیترین هواداران پرسپولیس هم آخرین میزبانی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا را به خاطر نیاورند.
به گزارش ورزش سه از هفته اول لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس باید در آزادی به مصاف النصر عربستان برود. بازیای که از جهات مختلف دارای حساسیت بسیار بالایی میباشد.
پرسپولیسیها که پس از کش و قوسهای فراوان موفق به کسب امتیاز میزبانی و بازی در ورزشگاه آزادی در لیگ قهرمانان پیش رو شدهاند، سرانجام پس از چهار سال و چهارماه طلسم بازی در خارج از آزادی را شکستند.
حضور ژاوی در عکس تیمی پرسپولیس در روز خداحافظی از فوتبالآخرین باری ک سرخها در استادیوم خانگی به مصاف رقبا رفتند، هفته آخر لیگ قهرمانان 2019 در اردیبهشت ماه 1398 بود که پرسپولیسیها در حالی که از صعود به دور بعد باز مانده بودند در یک بازی تشریفاتی موفق به شکست دادن السد با دو گل شدند.
نکته جالب توجه از آن بازی خداحافظی ژاوی با پیراهن السد از مستطیل سبز بود. بعد از آن بازی اسطوره بارساییها برای همیشه کفشهایش را آویخت و دنیای پرافتخار بازیگریاش را برای همیشه در تهران پایان داد.