از پاسخ کوبنده به روسها تا انتقاد به مجریان تلویزیون در حمایت از قلعهنویی / منصوریان: اصل کار فولاد در سال آینده است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علیرضا منصوریان در نشست خبری پیش از بازی با پیکان، اظهار داشت: در ابتدا عید را تبریک میگویم و امیدوارم تمام ایرانیان در سراسر جهان سال بسیار خوب، تندرست، سلامت و همراه با آرامش داشته باشند. امیدوارم افرادی هم که در حوزه رسانه و مطبوعات کار میکنند، بهترین سال را همراه با بهترین وقایع داشته باشند. من هم همچنین به خانواده ارشیا سلیمانی عزیز (هوادار فوت شده 13 ساله فولاد) تسلیت میگویم و امیدوارم خانواده عزیزش باشگاه فولاد، استان خوزستان و مردم ایران را در غم خود شریک ببینند.
وی افزود: روز گذشته برای یادبود مجتبی یارعلی، بازیکن سابق جنوب و شاهین اهواز بازی کردیم. این افتخار را هم داشتیم که روز گذشته بابت این بازی تمام پیشکسوتان فوتبال خوزستان را دیدیم. به پیمان یارعلی تسلیت گفته و سیاوش بختیاریزاده بازوبند کاپیتانی را به او داد. با لطف و عنایت خداوند لفته سهبرادران و تمام پیشکسوتان خوزستان را دیدم.
سرمربی فولاد تاکید کرد: همیشه در مصاحبههایم وقتی با تیم مجتبی حسینی بازی داریم نه به صرف اسم باشگاه می گویم بازی بسیار زیبا و سختی است.
ادامه دارد...
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدلیگ برتر فوتبال ایران
علیرضا منصوریان سرمربی فولاد خوزستان فولاد پیکان هفته بیست و چهارم لیگ برتر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است