یک‌شنبه 8 شهریور 1405

استانداران از بین گزینه های پیشنهادی نمایندگان هر استان انتخاب می شوند / کارآمدی اصلی ترین شاخص مد نظر است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
استانداران از بین گزینه های پیشنهادی نمایندگان هر استان انتخاب می شوند / کارآمدی اصلی ترین شاخص مد نظر است

نظری رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: بنابر نظر وزیر کشور، نمایندگان استان ها در سراسر کشور تشکیل جلسه می دهند و گزینه های مورد نظر استانداری را به وزارت کشور معرفی می کنند تا نهایتا از بین گزینه های معرفی شده، استانداران انتخاب شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا نظری رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب، در خصوص گزینه های مطرح شده برای استانداری مرکزی، گفت: با توجه به صحبت هایی که با وزیر کشور انجام شده، نظر او این است که نمایندگان استان ها در سراسر کشور تشکیل جلسه دهند و گزینه های مورد نظر را به وزارت کشور معرفی کنند تا نهایتا از بین گزینه های معرفی شده، استاندار هر استان انتخاب شود.

وی با بیان اینکه این روند در همه استانها در حال انجام است، افزود: در استان مرکزی نیز همفکری هایی با نمایندگان استان شده و در حال رایزنی هستیم تا در چند روز آینده گزینه های نهایی به وزارت کشور معرفی شود. امیدواریم با مساعدت های صورت گرفته، استانداری متناسب با شرایط استان انتخاب شود.

نظری تاکید کرد: لیست های منتشر شده از گزینه های استانداری پایه و اساسی نداشته و خیال پردازی برخی افراد است که کاملا تکذیب می شود. البته تا کنون اسامی تعداد زیادی از نفرات برای این منظور مطرح شده است ولی بنظر می رسد جمع بندی نهایی در هفته آینده انجام و گزینه های نهایی به وزارت کشور معرفی شوند.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی خاطرنشان کرد: کارآمدی اصلی ترین شاخص مد نظر نمایندگان استان برای انتخاب استاندار مرکزی است. البته بومی بودن استاندار نیز جزو ویژگی های مثبتی است که اگر این شاخص را داشته باشد در اولویت قرار می گیرد.

انتهای پیام /