چهارشنبه 18 شهریور 1405

استاندار: حل مشکلات مردم باید دغدغه اصلی مدیران استان مرکزی باشد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار: حل مشکلات مردم باید دغدغه اصلی مدیران استان مرکزی باشد

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: رسیدگی و حل مشکلات مردم باید دغدغه اصلی مدیران و مسئولان این استان باشد و لازم است در این راستا هرچه در توان دارند به کار گیرند.

سید «علی آقازاده» عصر چهارشنبه در حاشیه نشست ملاقات مردمی خود در جمع خبرنگاران در اراک افزود: مدیران موظفند بخشی از ایام هفته را به ارتباط چهره به چهره و مستقیم با مردم اختصاص دهند و در اتاق آنان همیشه به روی مردم باز باشد.

وی بیان کرد: مسئولی که در راستای حل مشکلات مردم قدم برندارد، باید پاسخگوی خدواند باشد زیرا گره‌گشایی از کار مردم بهترین فرصت برای نزدیک شدن به پروردگار و جلب رضایت اوست.

استاندار مرکزی ادامه داد: بخشی از نشست امروز به رفع اختلاف دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی اختصاص یافت و در این خصوص سه پرونده مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد. آقازاده اظهار داشت: در نشست ویژه حل مشکلات مردمی نیز که هر سه هفته یکبار برگزار می‌شود، چندین پرونده اختلاف بین اهالی روستاها و صاحبان صنایع با دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی مطرح شد که در خصوص چند پرونده تصمیمات لازم اتخاذ شد و در بعضی پرونده‌ها نیز مقرر شد اقدامات کارشناسی صورت گیرد.

وی گفت: شبکه آبرسانی، سرمایه گذاری صنعتی در شهرک صنعتی خمین و تامین ماشین آلات کشاورزی از دیگر موارد مطرح شده از سوی مردم بود بود که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط بررسی شد و امید است منتج به نتایج قابل قبول و البته قانونی شود.

استان مرکزی دارای 12 شهرستان و بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.

*س_برچسب‌ها_س*