استان اصفهان
استان اصفهان
اکبر صالحی، امروز شنبه 31 خرداد اظهار کرد: سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی، یک مرکز معاینه فنی خودرو در روستای مهیار شهرضا در استان اصفهان را مورد هدف قرار داد.
سایت هستهای اصفهان هم از اهداف حملات صهیونیستها بود که با واکنش پدافند هوایی همراه بود؛ عمده صداهای انفجاری که در این حملات به گوش رسید مربوط به فعالیت پدافند هوایی و البته بخشی هم مربوط به تعرضات دشمن بود.
معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان گفت: رژیم صهیونی سحرگاه و بامداد امروز به چند نقطه از استان اصفهان حمله کرد اما پالایشگاه مورد حمله قرار نگرفته است.
بنابر اعلام معاون استانداری اصفهان، بامداد امروز 31 خرداد رژیم اسرائیل حملاتی به چند نقطه استان اصفهان داشت.
اصفهان - فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی اصفهان از اطفای حریق در 1.5 هکتار از مراتع بخش پادنا علیا از توابع شهرستان سمیرم خبرداد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ بیش از 1300 حوزه و پایگاه بسیج دانشجویی کشور به شکرانه سلامتی و اعلام آمادگی محضر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای مدظله العالی بیانیهای صادر کردند. متن بیانیه به شرح ذیل ست: باسمه تعالی محضرمقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای مدظله العالی سلام علیکم؛ شکر خدایی را که زندگانی مان را در روزگاری قرارداد که اسلام و مسلمین مقتدرانه دشمنان خدا را...
رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه (دیروز) به تاسیسات خنداب حمله نظامی کرده بود.
امروز پویش «با هم برای ایران» توسط برخی از جایگاه های سوخت سی ان جی اتفاق افتاد که می تواند بر کاهش مصرف بنزین در روزهای آینده تاثیر گذار باشد.
روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان در اطلاعیهای از بازرسی نکردن، مأموران گاز به مدت 10 روز خبر داد.
روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان در اطلاعیهای از بازرسی نکردن، مأموران گاز به مدت 10 روز خبر داد.
در تجاوز رژیم کودک کش و جنایتکار صهیونیستی به شهر نجفآباد اصفهان 2 دانشآموز به شهادت رسیدند.
پدافند هوایی مستقر در اصفهان، هواگرد اسرائیل را منهدم کرد.
پدافند هوایی مستقر در اصفهان، هواگرد اسرائیل را منهدم کرد.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان و عضو کمیته تدوین استاندارد گندم، آرد و نان کشور گفت: درحالحاضر، هیچ کمبودی در ذخایر کلان آرد و گندم کشور وجود ندارد و اگر سهمیه آرد نانوایان به 1401 بازگردد، دیگر نیازی به ایجاد نانوایی سیار نخواهد بود.
رئیس کل دادگستری استان اصفهان خطاب به مزدوران رژیم صهیونی گفت: در انتظار سختترین برخوردها و شدیدترین احکام قضایی باشید.