استان سیستان و بلوچستان
استان سیستان و بلوچستان
نماینده مردم چابهار در تذکری شفاهی از مردم استان سیستان و بلوچستان خواست تا اجازه ندهند غفلت بر وحدت غلبه کند و به دشمن بگویند که آرزوی تجزیه ایران را به گور خواهد برد.
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراجا از ورود یه محموله سلاح و مهمات در ورودی مرزهای جنوب شرق خبر داد.
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراجا از ورود یه محموله سلاح و مهمات در ورودی مرزهای جنوب شرق خبر داد.
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراجا از ورود یه محموله سلاح و مهمات در ورودی مرزهای جنوب شرق خبر داد.
این سومین محموله سلاح و مهمات جنگی است که بعد از اغتشاشات توسط مرزبانان استان سیستان و بلوچستان کشف شده است.
اقتصادنیوز: فرمانده انتظامی شهرستان بمپور از شهادت 3 نفر از کارکنان پایور و یک سرباز وظیفه در پی تیراندازی یک سرباز خبر داد.
فارس نوشت: فرمانده انتظامی شهرستان بمپور در مورد شهادت 4 نفر از کارکنان انتظامی این شهرستان اظهار داشت: بررسی های اولیه نشان می دهد به سبب اختلاف شخصی بین سرباز ضارب با یکی از سربازان که منجر به تیراندازی ضارب و مداخله سایر کارکنان حاضر در مقر بوده است. او افزود: متاسفانه این حادثه موجب به شهادت 3 نفر از کارکنان پایور و یک سرباز وظیفه شده است.
پیکر جانباز خلبان اسماعیل امیدی صبح امروز یکشنبه در کنار محمود اسکندری دوست و همرزم دوران دفاع مقدسش آرام گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان بمپور درباره شهادت 4 نفر از کارکنان انتظامی این شهرستان در استان سیستان و بلوچستان توضیحات تکمیلی داد.
فرد ضارب توسط سایر عوامل حاضر در ایستگاه دستگیر و تحویل مراجع قضائی شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان بمپور درباره شهادت چهار نفر از کارکنان انتظامی این شهرستان در استان سیستان و بلوچستان توضیحات تکمیلی داد.
علیرضا صیاد، فرمانده انتظامی شهرستان بمپور درباره شهادت 4 نفر از کارکنان انتظامی این شهرستان در استان سیستان و بلوچستان توضیحات تکمیلی داد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس آمار سامانه بانک زمین چهار هزار و 399 هکتار از اراضی اداره کل منابع طبیعی استان در سالجاری بنام دولت و به نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن سند زده شد.
فرماندار بمپور گفت: در این حادثه راننده پراید نجات پیدا کرد، اما چهار نفر از سرنشینهای این خودرو که زن و بچه وی بودند در آتش سوختند.
به گفته مسئولین استان سیستان و بلوچستان با روی کار آمدن دولت سیزدهم تحولات بسیار چشمگیری در حوزه ساخت و ساز فضاهای آموزشی جدید در این استان صورت گرفته است.