استان فارس
استان فارس
اقتصادنیوز: امام جمعه شیراز گفت: یکی از تفاوتهای مبنایی کار ما با تمدن اروپا و آمریکا این است که آنها اصرار دارند این جا دنیا نباشد و آخرتشان باشد و همه لذتها همین جا باشد.
رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد با حضور در اختتامیه مسابقات کشوری خبر میزبانی شیراز در مسابقات آسیایی را اعلام کرد.
رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد با حضور در اختتامیه مسابقات کشوری خبر میزبانی شیراز در مسابقات آسیایی را اعلام کرد.
رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد با حضور در اختتامیه مسابقات کشوری خبر میزبانی شیراز در مسابقات آسیایی را اعلام کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علیحسین رعیتیفرد در اختتامیه جشنواره ملی حلوا ارده سنتی زرقان استان فارس گفت: در سالی که به نام تولید و اشتغال نامگذاری شده تلاش بر این است که زمینه رونق تولید و اشتغال در کشور ایجاد شود و صدور مجوز کسب و کار و تسهیل آن از جمله اقدامات اساسی و بنیادی وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی در حال انجام...
شیراز - ایرنا - معاون اقتصادی ریاست جمهوری نقش اقتصاد شهری در اقتصاد ملی را مهم و سازنده ارزیابی کرد و خواستار اولویتبندی سرمایهگذاری بر اساس ظرفیتها و استعدادهای منطقه ای شد.
شیراز - ایرنا - معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: تاکنون اراضی معادل 775 هزار واحد طرح نهضت ملی به بنیاد مسکن معرفی شده است که بنیاد در حال بررسی آنهاست. چنانچه بر اساس کاربری، توپوگرافی و سایر مسائل امکان ساخت وجود داشته باشد این اراضی بعد از مرحله آمادهسازی به مرحله ساخت میرسند.
حدود دو دهه از طرح برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در کشور میگذرد؛ اما با این وجود، برنامه مذکور آن طور که باید و شاید به نتیجه نرسیده و نتوانسته موجبات تحقق اهداف موردنظر را فراهم آورد.
مربیان فجرسپاسی و ذوب آهن بعد از بازی هفته بیست و هشتم که با برتری ذوب آهن به پایان رسید در کنفرانس مطبوعاتی صحبت کردند.
سی و سومین رنکینگ کشوری پاکت بیلیارد در دسته برتر با قهرمانی نماینده استان فارس به پایان رسید.
معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: هر ایرانی که در خارج یا داخل مرزهای کشور زندگی می کند باید نقش خود را در شکوفایی اقتصادی کشور ایفا کند و هر قطره در رونق اقتصادی کشور موثر خواهد بود.
شیراز - معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: هر ایرانی که در خارج یا داخل مرزهای کشور زندگی می کند باید نقش خود را در شکوفایی اقتصادی کشور ایفا کند و هر قطره در رونق اقتصادی کشور موثر خواهد بود.
ذوب آهن در حالی که نه خطر سقوط به دسته پایین تر را حس می کرد و نه داعیه کسب سهمیه داشت در خانه تیم فجر سپاسی ارایه گر بازی جوانمردانه ای بود و در نهایت یک بر صفر برنده شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی جزییات ساخت و بهرهبرداری آزادراه شیراز اصفهان را به عنوان یکی از بلندترین محورهای آزادراهی و البته شاید گرانترین آنها اعلام کرد و گفت: افتتاح این آزادراه در اولویت اول دولت و وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.
لارستان - ایرنا - نماینده وزیر راه وشهرسازی در امور توسعه زیربنایی و مدیرعامل انجمن خیرین راهساز کشور گفت: افزون بر هشت هزار کیلومتر پروژه راهسازی به ویژه در حوزه راه های روستایی و فرعی با کمک و مشارکت خیرین و نیک اندیشان در استان های مختلف ساخته شده است.