استان مازندران
استان مازندران
رحمتی تاکید کرد: یک چیزی به مردم خوب کشورمان بگویم. جا افتاده که هر کسی این کارها را بکند موفقتر است. مردم خوب میفهمند. فقط از بازیکنان تیمم تشکر می کنم و اگر امروز شانس داشتیم بازی را میبردیم.
در پایان دیدار فینال جام حذفی فوتبال بین تیمهای آلومینیوم اراک و نساجی مازندران بازیکنان دو تیم به اظهار نظر پرداختند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: استان مازندران به یک ورزشگاه جدید نیاز دارد و انشاالله یک ورزشگاه دیگر هم برای این استان طراحی و ساخته شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران، این وعده را داد که در شروع فصل جدید لیگ برتر نساجی در استادیوم وطنی رقابتهای خود را پیگیری خواهد کرد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: امشب در فینال جام حذفی شاهد ضد فوتبال نبودیم.
تهران - ایرنا - وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه فوتبال ایران به بلوغ رسیده است، گفت: باید ورزشگاهی مناسب و با ظرفیت بالا را به مردم مازندران هدیه کنیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: فوتبال ما به بلوغی رسیده که یک بازی خوب را خارج از پایتخت و تیمهای استانی تماشا کردیم.
سرمربیان تیمهای فوتبال آلومینیوم و نساجی پس از دیدارشان به اظهارنظر پرداختند.
تهران - ایرنا - جام قهرمانی رقابتهای جام حذفی توسط وزیر ورزش و جوانان به اعضای تیم نساجی اهداء شد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: شاهد ضد فوتبال نبودیم و این یعنی فوتبال ما به بلوغی رسیده که یک بازی خوب را خارج از پایتخت و تیمهای استانی تماشا کردیم.
مدافع تیم آلومینیوم اراک به انتقاد از رفتار اعضای نساجی پیش از شروع فینال جام حذفی پرداخت.
وزیر ورزش و جوانان پس از قهرمانی نساجی مازندران در جام حذفی وعده ساخت یک ورزشگاه در استان مازندران را داد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: امشب در فینال جام حذفی شاهد ضد فوتبال نبودیم.
سرمربی آلومینیوم اراک میگوید تیمش در فینال جام حذفی در زمین بازی شکست نخورد.