استان هرمزگان
استان هرمزگان
طبق گزارش مرکز آمار ایران، بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به اسفندماه 1398 مربوط به استان ایلام با نرخ تورم 42 درصد و کمترین نرخ تورم مربوط به استان فارس با نرخ تورم 30.7 درصد بوده است. به عبارت بهتر می توان گفت در سال 1398 ارزان ترین استان در مقایسه با سایر استان ها برای زندگی استان فارس و گران ترین استان برای زندگی استان ایلام بوده است.
رئیس جمهور در جلسه ویدئوکنفرانسی با استاندار هرمزگان، آخرین وضعیت این استان در خصوص خسارتهای ناشی از سیل و اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا را مورد بررسی قرار داد.
بندرعباس - ایرنا - استاندار هرمزگان گفت: با پیگیری صورت گرفته، 2 محموله قابل توجه اقلام بهداشتی در راستای مقابله با بیماری کرونا از گمرک شهید رجایی بندرعباس ترخیص و این کالاها مورد استفاده قرار گرفتند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو آخرین وضعیت شبکه آبرسانی پنج استان سیلزده را تشریح و از پایدارشدن شبکه برق کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و بوشهر بهدست گروههای عملیاتی خبرداد.
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از مسدود شدن 140 راه روستایی در کشور و خسارت 600 میلیارد تومانی سیل به سه استان سیستان و بلوچستان هرمزگان و جنوب کرمان خبر داد.
سپاه پاسداران در سال گذشته روزهای پرتلاطمی را پشت سر گذاشت، از حادثه تلخ ترور سردار سلیمانی از سوی تروریست های آمریکایی تا تحریم مقامات بلندپایه نظامی. به این حوادث باید سرنگونی پهپاد چند صدمیلیون دلاری آمریکا توسط پدافند هوایی را هم اضافه کرد.
رئیس جمهور در جلسه ویدئوکنفرانسی با استانداران و روسای ستادهای مقابله با کرونا در استانهای کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، آخرین وضعیت این استانها در خصوص خسارتهای ناشی از سیل و اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا را مورد بررسی قرار داد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو آخرین وضعیت آبرسانی و شبکه برق استان های سیلزده را تشریح کرد.
رئیسجمهور گفت: اولویت اصلی در زمینه تامین تجهیزات بهداشتی با کادر درمانی در بیمارستانها است و باید سلامت این عزیزان که در خط مقدم مبارزه با بیماری قرار دارند به طور کامل تامین شود.
فارس نوشت: سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: علت فوت سه نفر در استان قم سیل نبوده است و به دلیل شکستگی لوله آب ابن حادثه رخ داده است.
تهران - ایرنا - رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به 15 هزار و 275 نفر در 20 استان متاثر از سیل و آبگرفتگی خبر داد.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور در جلسه ویدئوکنفرانسی با استانداران و روسای ستادهای مقابله با کرونا در استانهای کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، آخرین وضعیت این استانها در خصوص خسارتهای ناشی از سیل و اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا را مورد بررسی قرار داد.
رئیس جمهور گفت: در زمینه تامین تجهیزات بهداشتی اولویت اصلی با کادر درمانی در بیمارستانها است و باید سلامت این عزیزان به طور کامل تامین شود.
رئیسجمهور گفت: اولویت اصلی در زمینه تامین تجهیزات بهداشتی با کادر درمانی در بیمارستانها است و باید سلامت این عزیزان که در خط مقدم مبارزه با بیماری قرار دارند به طور کامل تامین شود.
بندرعباس - مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان برای تقویت بنادر کوچک در شرق و غرب استان و سیاستهای ابلاغی سال جهش تولید این بنادر به کانون فعال صادرات تبدیل خواهند شد.