جمعه 24 مرداد 1404

استرداد 310 گوشی مسروقه به مال باختگان / 40 سارق و مالخر دستگیر شدند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
استرداد 310 گوشی مسروقه به مال باختگان / 40 سارق و مالخر دستگیر شدند

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری 40 سارق و مالخر گوشی در محدوده شهر تهران در 10 روز گذشته خبر داد و گفت: در این عملیات پلیسی 310 گوشی مسروقه کشف و به مال باختگان مسترد شد.

سرهنگ کارآگاه علی، ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی پایتخت اظهار داشت: در تحقیقاتی که کارآگاهان زبده آگاهی تهران بزرگ انجام دادند، دریافتند سارقان که اکثر آن‌ها نیز جوان هستند؛ با روش‌های زورگیری، قاپ زنی و... اموال با ارزش شهروندان مانند تلفن همراه، طلا و جواهرات را به سرقت می‌بردند و پس از آن با مبالغ ناچیزی به مالخران می‌فروختند.

وی افزود: در ادامه تحقیقات، کارآگاهان موفق شدند هویت و مخفیگاه 32 سارق را شناسایی و طی هماهنگی‌های قضائی در 10 روز اخیر هر 32 سارق را در مخفیگاهشان دستگیر شدند و همچنین تعدادی اموال مسروقه از مخفیگاه متهمان کشف و توقیف شد.

سرهنگ ولیپور گودرزی گفت: کارآگاهان بعد از دستگیری متهمین و بازجویی‌های صورت گرفته موفق شدند هویت مالخران آنان را شناسایی کنند و همچنین با استفاده از تحقیقات پلیسی، مخفیگاه مالخران شناسایی و با هماهنگی‌های لازم در چند عملیات غافل گیرانه 8 مالخر دستگیر و به اداره آگاهی تهران بزرگ انتقال دادند.

وی افزود: با دستگیری 40 متهم اعم از سارق و مالخر، در مجموع کارآگاهان 310 عدد تلفن همراه و دیگر اموال با ارزش را کشف و توقیف کردند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با هماهنگی صورت گرفته با مرجع قضائی، گوشی‌های مسروقه شناسایی و به مال باختگان تحویل شد و تحقیقات پلیسی در این راستا برای شناسایی و دستگیری دیگر سارقان و مالخران در سطح شهر تهران همچنان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی