استفاده از توان بانوان امدادگر در مراکز کنترل و هماهنگی عملیات
رئیس جمعیت هلالاحمر بر تلاش برای رفع دغدغههای امدادگران و انجام برنامهریزیهای لازم در این خصوص تاکید کرد.
رئیس جمعیت هلالاحمر بر تلاش برای رفع دغدغههای امدادگران و انجام برنامهریزیهای لازم در این خصوص تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند در نشست صمیمانه برخط با امدادگران سراسر کشور، گفت: امام محمد باقر (ع) میفرماید که بهترین کار دنیا، دیدار با برادر خود است، و این نشست اتفاق خوبی است که در پایان یک سال پرکار برای هلال احمر رقم خورده است.
کولیوند در ادامه پس از شنیدن دغدغههای امدادگران جمعیت هلالاحمر، افزود: دغدغهها و ایدههایی که امدادگران دارند، پیگیری و عمل میشود و آن بخشی از دغدغهها هم که اجرایی شدن آن زمانبر است، پیگیری و برای اجرایی شدن آن، برنامهریزی میشود.
رئیس جمعیت هلالاحمر، با اشاره به برقرار شدن بیمه امدادگران و رفع مشکلات احتمالی در این خصوص از سوی سازمان امدادونجات گفت: تقویت تیمهای آنست، استفاده از توان بانوان امدادگر در بخشهای EOC، رفع مشکلات البسه و موضوع متحدالشکل شدن آنها و برقراری مسابقات ملی و بینالمللی امدادگران، از برنامههای جمعیت برای حوزه امداد و امدادگری است. همچنین امریه سربازی امدادگران انجام شده است و سالی 200 سرباز امدادگر داریم.
کولیوند به امدادگران توصیه کرد که در چهارشنبه آخر سال حضور داشته باشید و اگر کسی نیاز به کمک شما دارد، به او کمک کنید. قبل از چهارشنبه سوری هم به فرهنگسازی بپردازید تا صدمات احتمالی کاهش پیدا کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای شنیدن همیشگی صدای امدادگران به زودی در سایت اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر درگاهی درنظر گرفته میشود تا امدادگران ایدهها و مطالبات خود را در آن بخش مطرح کنند.
گفتنی است، عمده مطالبات امدادگران، تأمین کمبودها در حوزه خودرو، بهروزرسانی آموزشهای تخصصی، برگزاری بازآموزی آموزشهای تخصصی امدادگران، به کارگیری امدادگران درجه ایثار، پیگیری سرباز امدادگر، پرداخت به نجاتگر رانندگان امدادگر، برقراری خدمات رفاهی، برگزاری اردوهای تفریحی، تنظیم و عقد قرارداد کاری، افزایش تعداد شیفتها، در اختیار داشتن البسه مناسب با آبوهوای هر استان، درجهبندی نجاتگران، تعیین و تکلیف بخشهای تخصصی امدادگران مانند امداد کوهستان، آبگرفتگی و سیل، ارتقای تغذیه امدادگران است.
همچنی از دیگر مطالبات برگزاری آزمون ایثار امدادگران، شیفتبندی برای بانوان امدادگر، درخواست پایگاه ثابت برای بانوان امدادگر، جذب اپراتور برای بخش EOC، برگزاری مسابقات امدادگران، جذب مربیان باسابقه و کمک از مربیان سایر ارگانهای و وزارتخانههای دیگر، سازماندهی نجاتگران و مربیان، برگزاری آزمونهای واکنش سریع، تأمین تجهیزات و البسه مخصوص بانوان امدادگر، تشکیل صندوق وام ضروری، برقراری بیمه مسئولیت در صورت به وجود آمدن مشکل جسمی، بررسی دورهای جسمی و روانی امدادگران، تعیین و تکلیف کارشناسان رادیویی، ایجاد سامانه نظامبند درجهبندی امدادگران، حضور مؤثر بانوان امدادگر در تیمهای واکنش سریع و پایگاههای جادهای، ارتقای سطح درمانی امدادگران، برقراری حق بیمه مربیان، افزایش برگزاری کلاسهای آموزشی تیمهای توانای بانو، اصلاح قانون به کارگیری امدادگران بعد از آزمونهای ارتقایی، درجهبندی پایگاهها، تأسیس مدرسه امدادونجات به منظور ارتقای سطح علمی امدادگران، برگزاری مجموعه جلسات تخصصی اشتراک درس آموختهها در بحرانهای به وجود آمده، استفاده از دستاوردهای تولیدی شرکتهای دانشبنیان برای تهیه امکانات و تجهیزات امدادی، سازماندهی پایگاههای امدادی با سایر ارگانها و سازمانها، تعیین تکلیف وظایف امدادگران و نیروهای سازمان اورژانس در حوادث احتمالی، مشکلات کسری بیمه، حضور بانوان در شیفتهای اضطراری و فعال شدن نمایندگیهای نساجیها در استانها است.
شایان ذکر است که امدادگران جمعیت هلالاحمر در صحبتهای خود برای پرداخت حق بیمه و افزایش حقالزحمه امدادگران، از رئیس جمعیت هلالاحمر تشکر کردند.