چهارشنبه 5 آذر 1404

استقلال 40 هزار دلار جریمه شد / ماجرا چه بود؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
استقلال 40 هزار دلار جریمه شد / ماجرا چه بود؟

اقتصادنیوز: باشگاه استقلال به دلیل تاخیر اتوبوس الوصل امارات در ورود به ورزشگاه شهر قدس جریمه می‌شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نورنیوز، باشگاه استقلال به عنوان میزبان به دلیل تاخیر اتوبوس الوصل امارات در ورود به ورزشگاه شهر قدس احتمالا یا به مبلغ 40 هزار دلار جریمه می‌شود یا از میزبانی در یک دیدار خانگی محروم می‌شود. محرومیت در دیدار خانگی به دفاع استقلال از خود در این موضوع بستگی دارد.

تیم فوتبال استقلال در چارچوب رقابت‌های هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا 2 قرار بود از ساعت 19:30 امروز (چهارشنبه، 5 آذر) به مصاف الوصل امارات برود ولی اتوبوس تیم فوتبال الوصل مسیر ورزشگاه را گم کرد و به جای شهر قدس به سمت منطقه گرمدره رفت که در نهایت ساعت 18:45 به استادیوم شهر قدس رسید.

این بازی به همین دلیل با تاخیر برگزار شد و به جای 19:30 از ساعت 20:30 آغاز شد. اکنون شنیده می‌شود که باشگاه استقلال احتمالا 40 هزار دلار جریمه خواهد شد و اگر موفق نشود دفاع منطقی و قابل قبولی از خود انجام دهد، ممکن است یک دیدار خانگی از میزبانی محروم شود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید