اصغر فرهادی
اصغر فرهادی
اصغر فرهادی فیلمساز ایرانی به عنوان رئیس هیئت داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره فیلم «زوریخ» در کشور سوئیس انتخاب شد.
اصغر فرهادی که در دوره امسال جشنواره کن یکی از داوران اصلی بود، پیش از این در چندین جشنواره سینمایی دیگر چون برلین سابقه ریاست و یا حضور در میان اعضای هیات داوران را دارد.
تهران - ایرنا - جشنواره زوریخ به ریاست اصغر فرهادی برندگان این دوره خود را انتخاب میکند.
اصغر فرهادی فیلمساز ایرانی به عنوان رئیس هیات داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره فیلم «زوریخ» در کشور سوئیس انتخاب شد.
اصغر فرهادی به عنوان رئیس هیات داوران بخش مسابقه اصلی جشنواره فیلم «زوریخ» در کشور سوئیس انتخاب شد.
صغر فرهادی که در دوره امسال جشنواره کن یکی از داوران اصلی بود، پیش از این در چندین جشنواره سینمایی دیگر چون برلین سابقه ریاست و یا حضور در میان اعضای هیات داوران را دارد.
اقتصادنیوز: اصغر فرهادی برای داوری در بخش مسابقه اصلی جشنواره فیلم «زوریخ» در کشور سوئیس انتخاب شد.
پریچهر قنبری همسر شهاب حسینی که به تازگی پس از 20 سال به دنیای بازیگری بازگشته بود در صفحه شخصی اش اعلام کرد که به سوگ پدرش نشسته است.
لیلا حاتمی در حاشیه جشنواره فیلم ونیز در گفتگویی دربارهی نقشاش در فیلم «زمانی برای ابدیت» پرداخت.
لیلا حاتمی در این فیلم در نقش زنی به نام مریم ایفای نقش می کند که شوهرش سعید به طرز مرموزی گم شده و مریم و دختر 12 ساله شان را در حالتی همراه با تعلیق ترک کرده است.
صبا نوشت: لیلا حاتمی درباره فیلم جدیدش به کارگردانی مهدی نوروزیان با ورایتی گفتگو کرد.
سال ها از جشن تولد سینمای ایران می گذرد و این هنر جادویی بارها در خارج از مرزها و جشنواره های معتبر سینمایی توانسته نام ایران و ایرانی را بر قله افتخارات بالا نگه دارد.
موزه سینما از 21 شهریور به مدت پنج روز پوستر فیلمهای خاطره انگیز سینمای ایران را به نمایش میگذارد.
تهران - ایرنا - موزه سینما از 21 شهریور به مدت پنج روز پوستر فیلمهای خاطرهانگیز سینمای ایران را به نمایش میگذارد.
موزه سینما از 21 شهریور به مدت پنج روز پوستر فیلمهای خاطره انگیز سینمای ایران را به نمایش می گذارد.
ونیز - ایرنا - «شب، داخلی، دیوار» بالغترین فیلم وحید جلیلوند است که توانسته بدون هیچ حشو و تقلایی، یک فرآیند حرفهای از یک داستان عاشقانه را به تصویر بکشد. فیلمی که به راحتی با مخاطبش ارتباط میگیرد و طی 2 ساعت، بدون اینکه از ریتم بیفتد، یک چالش را برای مخاطبش، شیرین درآورد.