اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
این نوع اداره کشور طبعا یک اشکالات و هزینههایی ایجاد میکند و تقریبا در این مدت دیدیم که آنچه که در مجلس و ریاست جمهوری اتفاق افتاد نه تنها چیزی را به کشور اضافه نکرد بلکه هزینههای بسیاری را برای کشور در پی داشت.
رئیسجمهوری سابق آمریکا در شبکه مجازی خود به نام «تروث سوشال» نوشت: قاضی که برای «پروندهسازی» علیه من «انتخاب» شده، از من متنفر است! او علیه الن ویزلبرگ (مدیر مالی سابق سازمان ترامپ) از زور استفاده کرد - در حالی که حق این کار را نداشت - و با شرکتهای من که اقرار به جرم نکردهاند، شرورانه رفتار کرده است. درخواست تجدید نظر میدهم!
حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان در توضیحی نوشت: مصاحبه پنجشنبه اینجانب درباره بیانیه اخیر وزارت کشور، حاوی نکتهای بود که بایسته به نظر نمیرسید و میتوانست از یک سو به دستآویزی برای سوءاستفاده دشمنان تبدیل شود، که متاسفانه اینگونه نیز شد!
محمد سلامتی گفت: اصلاح طلبان هم برای هرمسئلهای برنامه دارند اما بهروزتر. ولی جناح حاکم برنامههای اصلاحطلبان را غربی قلمداد میکند و ظاهرا آنها را رد میکند. اما در عمل و در نهایت مجبور میشوند در مواردی همانها را اعمال کند، چون خود نوآوری ندارد.
در فضای پر از شایعه و شایبه درباره مسمومیت یا بدحالی دختران محصل در مدارس با سم یا مواد محرک توضیح رسمی و قانع کنندهای ارایه نمیشد. تا ماه به نیمه رسید و موسم درختکاری در روز طبیعت شد و رهبری در همین فرصت اشارتی کردند و سبب شد دولت هم تکانی به خود بدهد.
رئیس بنیاد باران خطاب به اصولگرایان تصریح کرد: توصیه من به آقایان این است که واقعیت و شکست را بپذیرند و از مردم عذرخواهی کنند و به آغوش مردم بازگردند.
مُنیبان نوشت: رئیس بنیاد باران میگوید: توصیه من به آقایان اصولگرا این است که واقعیت و شکست را بپذیرند و از مردم عذرخواهی کنند و به آغوش مردم بازگردند.
محمود صادقی با انتشار توئیتی خواستار استعفای ابراهیم رئیسی و برگزاری انتخابات آزاد شد.
هادی خانیکی گفت: تمرکز و انحصار قدرت حتما میتواند از باندهای ناشناخته وحتی باندهای مافیایی سر دربیاورد. وقتی منابع ثروت، قدرت و منزلت به انحصار دربیاید موجب ویژهخواری و رانت خواهدشد.
عباس عبدی گفت: به مردم اجازه نمیدهید در داخل کشور باشند، به خارج میروند. همه آنها کسانی هستند که از این کشور به آنجا رفتهاند، اینجا رسانه نداشتند و آنجا رسانه خودشان را راه انداختند.
اقتصادنیوز: تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی گفت: آقایان فکر میکردند میتوانند جلوی رسانه را بگیرند. یادم هست بیست سال پیش گفته میشد شما نمیتوانید جلوی ماهواره را بگیرید. شما امروز نمیتوانید جلوی اینترنت را بگیرید. چرا برای «آمد نیوز» یک استراتژی عجیب و غریب طراحی کردند.
اقتصادنیوز: هادی خانیکی گفت: جامعه ایرانی قابل پیش بینی نیست اما در وضعیتی که بحرانی و پیچیده است هر اتفاق ساده یا رویداد سریعی میتواند به پردامنگی اعتراضات، گسستها و شکافها کمک کند.
تأکید بر همراهی مردم با تولیدات داخلی یک ضرورت عقلانی است اما نه به این معنی که مجوزی برای ناجوانمردی صاحبان صنایع در قیمتگذاری باشد و یا اهمال در حفظ جان مردم را روا بداند.
جماران نوشت: عباس عبدی تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی گفت: افکار عمومی پیامی را که بخواهد میگیرد. اینگونه نیست که چون آنها (رسانههای فارسی زبان خارج از کشور) پیام میدهند افکار عمومی میگیرد. این یکی از اشتباهاتی است که حکومت ایران انجام میدهد و فکر میکند چون رسانههای خارج این پیام را میدهند، این پیام در ذهن مردم میرود.
هادی خانیکی گفت: در جامعه ما استعداد و ظرفیتهای بالایی برای ایجاد همبستگیهای جدید هست. همبستگیهایی که حتما متفاوت هستند با همبستگیها و نظمهای قدیم ولی متفاوت بودن و مخالف و منتقدبودنشان به معنی این نیست که جامعه حتما فرومیپاشد.
پیگیری «طرح حجاب و عفاف» خصوصا بعد از تعطیل شدن گشت ارشاد چندماهی است که تبدیل به دغدغه پایداری های مجلس و طیف سیاسی نزدیک به این جبهه در بیرون از پارلمان شده است.