اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
احمد زیدآبادی نوشت، تا زمانی که اصلاحات معنادار و ملموسی در جهت کارکرد طبیعی نهادهای انتخابی صورت نگیرد؛ انتخابات مجلس و ریاستجمهوری حتی اگر آزاد و رقابتی و با حضور چهرههای شاخص برگزار شود، گرهای از کلافِ در هم پیچیده بحرانهای انباشت شده کشور نخواهد گشود.
رییس اسبق بانک مرکزی گفت: پایه پولی، از نظر میزان مطلق رشد و میزان درصد رشد در پایان سال 1401، به ترتیب در حد 220 هزار میلیارد تومان و در حد 36 درصد میباشد.
اقتصادنیوز در گزارش زیر مروری بر مهم ترین خبرهای سیاسی 24 ساعت اخیر کرده است.
علی حدادی گفت: طبق مصوبه کمیسیون امور داخلی کشور ثبت نام داوطلبانی که تجربه سه دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند در انتخابات مجلس ممنوع شد.
صوفی گفت: اصلاح طلبان از سال 92 تا سال 96 بدون قید و شرط در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری حاضر شدند و سعی کردند اگر کاندیدا ندارند سراغ حمایت از کاندیداهای ترجیحی بروند اما الان وضع فرق می کند و جریان اصلاحات با قید و شرط در میدان انتخابات حاضر می شود.
روزنامه ایران، رسانه دولت از اظهارات اخیر حسن روحانی رئیسجمهوری انتقاد کرد و نوشت: حسن روحانی روز گذشته در دیدار نوروزی با مدیران ارشد دولت سابق در سالهای 92 تا 1400 اظهارات عجیبی را مطرح کرد. وی گفت: «دیدید که تا اسم عباس عراقچی آمد از قیمت دلار دو هزار تومان کم شد. لابد اگر آقای ظریف میرفت 5 هزار تومان کم میشد!» جالب آنکه مطابق گزارش این نشست، یکی از حاضران در جلسه خطاب به روحانی...
عبدی در توئیتی نوشت: اکنون مشارکت بالای انتخاباتی با حل مسائل رد صلاحیت ها محقق نمی شود.
صوفی با بیان اینکه انتخابات باید آزاد و رقابتی باشد، گفت: اگر خطوط قرمز جریان اصلاحات رعایت و موانع برای حضور کاندیداهای حداکثری این جریان برطرف شود، این جریان سیاسی وارد عرصه رقابت خواهد شد، در غیر این صورت وارد نخواهند شد.
نامه نیوز نوشت: فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اگر فضا به گونه ای باشد که مردم نامزدهای مطلوب خود را در انتخابات ببینند و راغب به حضور در پای صندوق های رأی شوند، انتخابات معنا پیدا می کند.
اظهارات روز گذشته حسن روحانی با واکنش تند رسانه دولتی ایران روبرو شد.
اقتصادنیوز: ایران ارگان دولت از اظهارات اخیر حسن روحانی رئیسجمهوری انتقاد کرد.
عباس عبدی گفت: اصلاحات اکنون نمیتواند از میان براندازان هوادار جذب کند حتی برخی مخالفان دارند به سمت براندازی حرکت میکنند اما میتوان اول، نیروهای طرفدار اصلاحات را که طیف وسیعی هستند با برنامه مناسب امیدوار کرد و دوم هم نظر بخشهایی از طرفداران وضع موجود و نیروهای منسوب به جناح حاکم را به اصلاحات جذب کرد.
چرا بیانیه وزارت کشور درباره حجاب هیچ مشکلی را حل نکرد و چرا حتی اصلاح طلبان هم درباره این بیانیه از لفظ "چندپهلو" استفاده میکنند؟!
چرا هنوز نمیخواهند بپذیرند و صادقانه به طرفداران شان بگویند که نگاه غرب به جریان اصلاح طلب و دگر اندیش، هرگز فراتر از یک نگاه ابزاری برای ایجادتقابل با حاکمیت دینی و سیاسی در ایران نبوده و نخواهد بود؟
چرا "تحریمگران انتخابات" در قبال اغتشاشات ژست حمایتگری دارند و چرا سعی می کنند اثر تحریم انتخابات بر ایجاد آشوب را کتمان کنند!؟
هر اقدام اصلاحی که در نظام ما بخواهد شکل بگیرد، با مقاومت کسانی مواجه میشود که منافعشان در نابسامانی و عدم شفافیت و ویژهخواری است و اینها اقتدارشان را مدیون جریانات نفوذ و زد وبندند.