اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
تعداد پایداری ها در مجلس به آن اندازه ای نیست که بتوانند با رای، نامزد خود را به ریاست برسانند، علاوه براین، خود اعضاء جبهه پایداری هم با یکدیگر، اختلاف و تعارض سیاسی دارند.
گفتوگو با معاون اسبق شهرداری تهران
فرهیختگان نوشت: تاجیک از چهرههای فکری جریان اصلاحات گفت: آن چیزی که امروز بهعنوان جریان رسمی اصلاحطلبی نامیده میشود به یک معنا به جریان اصلاحطلبی خیانت کرده و آن را تقلیل داده و فشرده کرده و تمامی ساحات آن را زیرسایه خود و تحتالشعاع بازی قدرت و سیاست قرار داده و فراموش کرده که چهره گفتمان، از خود قدرت و سیاست ساطع میکند
جماران نوشت: حسینی گفت: اجرای طرح بزرگی که قطعا عوارضی هم خواهد داشت باید تمهیدات و ساز و کار لازم صورت بگیرد تا از فشار به مردم جلوگیری شود و دولت هم بتواند این اقدام را به خوبی طی کند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران در حمایت از نظام اصلاح پرداخت یارانه ها، گفت: برای مرتفع کردن مشکلات 8 ساله دولت روحانی و خرابیهایی که ایجاد کرده بود همه قوا و همه مردم باید بیش از پیش کمک کنند.
اقتصادنیوز: یکی از خطبای نزدیک به جبهه پایداری گفت: تبدیل هیئت ها از ستاد برگزاری مراسم به تشکیلات ضروری است.
عصرما نوشت: جلال میرزایی گفت: راهکاری پیشروی ما نیست، مگر اینکه از طریق اصلاحات در روابط خارجی و تعدیل سیاستها و همچنین با انعطاف، گفتوگو و تعامل، منشاء اصلی مشکلات را شناسایی و برطرف کنیم و از این طریق، مشکلات را مرتفع کنیم.
در دولت روحانی علیرغم وعده لغو تحریم ها و علیرغم اقدامات یکطرفه، پیش دستانه و عجولانه دولت قبل در اجرای تعهدات برجامی، نه تنها تحریم ها به تاریخ نپیوست، بلکه به بیش از 2 برابر افزایش یافت.
هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار میکند. بسته خبری - تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
انتقادهای همتی که تازه کلید خورده بود به نفت و میزان صادراتش ختم نشد و پای نقدها به حوزه اصلی حرفه و کار او یعنی سیاستهای پولی و بانکی هم رسید.
همتی این روزها در حال شناساندن دوباره خود به جامعه است و تلاش میکند خیمه یک دولت سایه را بدون داشتن چشم امید به اصلاحطلبان علم کند و برند خودش را به جامعه سیاسی معرفی کند.
قرن نو نوشت: همتی این روزها در حال شناساندن دوباره خود به جامعه است و تلاش میکند خیمه یک دولت سایه را بدون داشتن چشم امید به اصلاحطلبان علم کند و برند خودش را به جامعه سیاسی معرفی کند.
اصلاح طلبان اگر خودشان دولت را دربست در اختیار داشته باشند، مدعی می شوند که 16 سال زمان برای آواربرداری نیاز دارند و اگر دیگران در دولت باشند مدعی می شود که چرا ظرف مدت 8 ماه، همه مشکلات رفع نشده است!
یک چهره سیاسی اصولگرا اظهار داشت: دادند اگر آقای رئیسی و دولت سیزدهم تا پایان چهار سال نشان دهد که اوضاع اقتصادی کشور گُل و بلبل است یقینا مردم در دوره بعدی به آن رأی میدهند اما اگر نتواند نشان دهد اوضاع گُل و بلبل است مشخص است که مردم هیچ تمایلی برای رأی دادن به وی نخواهند داشت.