اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
سوالی که در ذهن ایجاد می شود این است که آیا بی بی سی فارسی و رسانه های معاند با برخی رسانه های اصلاح طلب در داخل کشور، دستور کار و عملیات مشترک دارند!؟
محمد مخبر مصوبه افزایش سرمایه شرکت ملی پتروشیمی، ثبت معاملات فعالان اقتصادی در سامانه مؤدیان، اصلاحیه آییننامه اجرایی قانون شکار، اصلاحیه مصوبه زمان لازمالاجرا شدن پرداخت فوقالعاده سختی کار کارکنان وزارت نیرو و اصلاحیه آییننامه توافقهای بینالمللی را ابلاغ کرد.
سایت خبرسراسری نوشت: سخنان اخیر علی لاریجانی با موضوع حکمرانی مطلوب نشان میدهد او همچنان میخواهد خود را در عرصه سیاست نگاه دارد.
ایلنا نوشت: یک فعال سیاسی گفت: بسیاری از مردم از هر دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب دلخور شدهاند و دلخوری را هم نشان دادهاند، اما بحث این است که آیا آلترناتیو دیگری هست که بخواهند به آن رجوع کنند؟ واقعیت این است که آلترناتیوی وجود ندارد.
قالیباف سعی میکند در ادبیات سیاسی کشور به عنوان حامی دولت رئیسی معرفی نشود. حتی شاید دوست داشته باشد خود را منتقد دولت معرفی کند.
قرن نو نوشت: قالیباف سعی میکند در ادبیات سیاسی کشور به عنوان حامی دولت رئیسی معرفی نشود. حتی شاید دوست داشته باشد خود را منتقد دولت معرفی کند.
محمدرضا خاتمی گفت: مساله ی هسته ای و برجام همان طور که رهبری گفتند در جاهای بالادستی انجام می شود و از سال های 90-91 که ما وارد آن تحریم های کمر شکن شورای امنیت شدیم؛ رهبر انقلاب عبارت نرمش قهرمانانه را به کار بردند و دیدیم در همان زمان؛ هم مذاکرات محرمانه با آمریکا در عمان بود و هم در چهارچوب 5+1 انجام شد و اگر کوچکترین مخالفتی با یک کلمه از برجام وجود داشت آنوقت برجام امضا نمیشد تا...
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری، از همراهان نهضت امام خمینی (س) در خاطرات خود از روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی روایت کرده است.
اقتصادنیوز: سیدمحمدرضا خاتمی نایب رئیس مجلس ششم و برادر رئیسجمهوری دوره اصلاحات در میزگرد «سیاست خارجی و رابطه با آمریکا» در کلاب کافه خبر / کلاب هاوس حضور یافت و به تحلیل مسائل روز کشور پرداخت.
جماران نوشت: محمدرضا خاتمی گفت: اگر آقایان فکر میکنند که پس از توافق و امضای برجام؛ در داخل اصلاح طلبان میگویند که شما چرا این طور و اونجور بودید من از طرف اصلاح طلبان قول می دهم که همه از این توافق حمایت کنیم چون منافع ملی در آن است.
ایسنا نوشت: سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه دولت نگران افزایش فشار به طبقات محروم است، گفت: دولت در تلاش است تا جایی که امکان دارد، فساد و رانت را کنترل کند تا مجبور نشود تصمیمی بگیرد که زمینه برای اعتراضات گسترده اجتماعی فراهم شود.
پیش از این یکی از پیشنهادهای تأمل برانگیز از سوی جریان رسانهای منتسب به اصلاحات این بود که باید برای اعتمادسازی، بُرد موشکهایمان را کاهش دهیم!
اعتمادآنلاین نوشت: جبهه اصلاحات ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران اکنون در معرض یک انتخاب سرنوشتساز قرار دارد: تداوم تضعیف جمهوریت و کاهش نقش مردم در نظام، یا تقویت جمهوریت و احیای انتخابات آزاد و رقابتی و جلب مشارکت حداکثری شهروندان.
قرن نو نوشت: قائممقام حزب اعتماد ملی میگوید: تا زمانی که احزاب سیاسی در امر انتخابات نقش اصلی را بازی نکنند نباید انتظار تشکیل یک مجلس قوی و پاسخگو را داشته باشیم.
امیررضا نظری در توییتی نوشت: