اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
تهران آنلاین نوشت: عضو اسبق شورای شهر تهران به بحث و بررسی در خصوص وضعیت مدیریت شهری پرداخت و به برخی حواشی که این روزها سر زبان افتاده واکنش نشان داد.
ایسنا نوشت: آرینمنش با بیان اینکه در تمام کشورهای دموکراتیک دنیا اصل بر این است که قانون اساسی مورد خدشه واقع نشود، گفت: اما به طور کلی بازنگری در قانون اساسی تابو نیست.
محمدرضا باهنر گفت: آقای روحانی قطعا خدمات ارزشمندی را به کشور داشتهاند و حتما اشکالاتی هم وجود داشته، اما این که بگوییم یک نفر به خاطر بعضی اشکالات در تصمیمات مدیریتی باید محاکمه شود درست نیست ولی قطعا اگر کسی هم بوده که خدایی نکرده در گذشته تخلف عمدی مرتکب شده یا سوء استفاده مالی هم کرده باید پس گرفته شود.
دولتها، جناحهای سیاسی، اصلاحطلبان، روشنفکران سنتی و رسمی برای برونرفت از این وضعیت ناگزیرند به روشنفکران ارگانیک روی آورند و آنان را به یاری بطلبند.
تحریم کالاهای آمریکایی خصوصا کالاهای مصرفی یکی دیگر از حملاتی است که میتوان با همین وضعیت فعلی اقتصاد آن را انجام داد.
روزنامه شرق نوشت: همه نزاعهای سیاسی ایران با این دوگانه شکل گرفتهاند؛ «آنچه باید باشد» و «آنچه هست». تفاوت میان این دو دیدگاه ابتدا منجر به نزاع سیاسی بین راست و چپ و بعد از آن بین اصولگرا و اصلاحطلب شد.
رویداد 24 نوشت: مجلس یازدهم، با وجود اینکه به شکل باورنکردنی ذوب در دولت رئیسی بود، اما باز هم نویسندگان اصولگرا در شبکههای اجتماعی، سعی دارند ضعفهای دولت را به پای مجلس بنویسند. از طرح صیانت تا حذف ارز ترجیحی و این روزها تورم سال آینده، از موضوعاتی است که نویسندگان اصولگرا، آن را به گردن مجلس ناتوان یازدهم میاندازند.
فارس نوشت: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: همه امکانات در اختیار سران فتنه قرار دارد به گونه ای زندگی می کنند که انگار نه انگار مرتکب جنایاتی شده اند.
شاید منظور آقای شیرزاد از مقاومت خوب دولت قبل در مقابل فشار حداکثری، تحمیل تورم 43 درصدی به مردم است.
فعال اصلاحطلب: در زمان سفر آقای رییسی به روسیه به شوخی به دوستی گفتم اگر پوتین در فرودگاه به استقبال آقای رییسی می آمد و ایشان را کول میگرفت، باز هم عده ای دست به دامن حاشیه میشدند.
غلامعلی رجایی گفت: بهنظر من نقشی که اصلاح طلبان برای ناطق نوری قائل هستند برای لاریجانی هم به اندازه خودش قائل اند و او چهره ای نیست که توسط دو جناح نادیده گرفته شود.
راهپیمایی 22 بهمن امسال در رسانههای داخلی کشور بازخورد قابل توجهی داشت.
مشاور محمد باقر قالیباف در امور راهبردی به انتشار فایل صوتی فرماندهان سپاه واکنش نشان داد.
ظریفیان با اشاره به پیام سید محمد خاتمی به مقامات کشور گفت: سابقه آقای خاتمی چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب نشان میدهد که او اهل درد و معناست و از اوضاع و احوال مردم جدا نیست.
نامه نیوز نوشت: غلامرضا ظریفیان گفت: یکی از مسائلی که در پی این سخن یعنی کنارهگیری از سیاست رسمی برای این باشد که قدری خود را از فضای سیاستهای کوتاهمدت دور کند.