اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
مدعیان اصلح طلب در حالی که از عملکرد سه ماهه رئیسی و بازگشت امید به جامعه عصبانی هستند و برای مانعتراشی و ناامیدسازی مردم از دولت از هیچ کاری دریغ نمیکنند!
محمود دعایی گفت: من نسبت به آقای خاتمی اعتقاد ویژهای دارم؛ مثل عاشق یا شیفته. در ایشان ویژگیهایی را سراغ دارم که جزء آرمانهای ما هستند و جزء آرزوهایم است که همه کس داشته باشند
الویری در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است اصلاحطلبان با روند فعلی به انزوا بروند؟، بیان داشت: تفکر اصلاحطلبی هرگز متوقف نخواهد شد و آینده متعلق به اصلاح طلبان است.
قرن نو: الویری در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است اصلاحطلبان با روند فعلی به انزوا بروند؟، بیان داشت: تفکر اصلاحطلبی هرگز متوقف نخواهد شد و آینده متعلق به اصلاح طلبان است.
جواد امام در پاسخ به اینکه «در صورت اینکه آقای رئیسی بخواهد با آقای خاتمی دیدار کرده و با وی درخصوص امور کشور مشورت کند، واکنش رئیس دولت اصلاحات چه خواهد بود؟»، گفت: با توجه به اینکه آقای خاتمی همواره نگران وضع موجود، آینده کشور، جمهوریت نظام و وضعیت مردم است، فکر نمیکنم از هیچ کمکی مضایقه کند.
متاسفانه دستگاه دیپلماسی کشور گمان میکند که الان امریکاییها از فراق برجام لهله میزنند و هر روز که ما آنها را سر کار میگذاریم، میلیاردها دلار زیان میبینند.
الویری در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است اصلاحطلبان با روند فعلی به انزوا بروند؟، بیان داشت: تفکر اصلاحطلبی هرگز متوقف نخواهد شد و آینده متعلق به اصلاح طلبان است.
اقتصادنیوز: یک رسانه اصولگرا مدعی اختلاف در جریان اصلاحات شد. این خبرگزای هم چنین به سیدمحمد خاتمی رهبر جریان اصلاحات حمله کرد.
بدبختانه بخش قابلتوجهی از اصلاحطلبان، کنش اصلاحطلبانه را تنها در گروی جای پایی کمرنگ یا پررنگ در قدرت رسمی میبینند و از همین رو، هر موفقیتی در انتخابات را نشانه پیشرفت اصلاحات و هر شکستی در آن را علامت شکست و اضمحلال آن تلقی میکنند.
احمد زیدآبادی در روزنامه اعتماد نوشت: امروزه پس از گذشت حدود یک ربع قرن از آغاز حیات پدیدهای به نام «جنبش اصلاحطلبی» در ایران، اگر چهرههای موثر این پدیده را به بحث و گفتوگویی درباره آسیبشناسی اصلاحات فرا بخوانیم، معمولا نخستین حرفشان این خواهد بود که: «ابتدا باید مشخص شود چه چیزی، چگونه در این نظام باید اصلاح شود!»
مدتهاست که از رئیس دولت اصلاحات و از چهره جنجالیاش خبری نیست.
اقتصادنیوز: در میانه تشدید تنش ها بین ایران و آذربایجان که به تازگی تا حدودی فروکش کرده، دولت آمریکا سکوت را ترجیح داده و از هرگونه اعلام موضع صریح خودداری کرده است، اما شاهینهای واشنگتن و لابیهای حامی اسرائیل ضمن ابرازحمایت قاطع از باکو از کاخ سفید هم نیز میخواهند همین رویکرد را در پیش گرفته و بر علیه تهران از باکو حمایت کند.
شواهد و قرائن حاکی از آن است که جریان اصلاحطلب درخصوص سفرهای استانی رئیس جمهور و هیات دولت احساس خطر کرده است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس با تصویب قانون مقابله با تحریم ها، سرعت افزایش تحریم ها را متوقف کرد و امروز گزارش هایی در اختیار داریم که از برگشت تحریم ها به عقب حکایت دارد.
اتحاد سیاسی روحانی و لاریجانی نمود عینی و بیرونی به خود نگرفته ولی همه قرائن سیاسی حاکی از این است که این دو شخصیت به زودی برای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی جریان خود رسما دور یک میز جمع شوند.