اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
ایرنا نوشت: نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: همانطور که اخلاق مناظرات را بهم زدم الان هم ایستاده ام تا دوگانه های کاذب و خودساخته سیاسی را بهم بزنم. خودم را جزو جبهه انقلاب می دانم اما اینکه همه باید بلند شوند و بروند، پس چه فردی در صحنه انتخابات مانده است.
رئیس جبهه اصلاحات گفت: برای اولین بار می گویم طراح تحصن من نبودم، و دلمم میخواست که بعد از نظر نهایی شورای نگهبان تحصن را متوقف کنم.
آقای همتی بدون شک نماینده جریان لیبرالی و سرمایه داری در انتخابات ریاست جمهوری است. اظهارات وی دقیقا تکرار اظهارات آخوندی و روحانی و نعمت زاده و زنگنه و نجفی و... است.
بیانیه موسوم به ائتلاف جمهور که به امضای 14 حزب اصلاح طلب رسیده است، تاکید کرده که در 28 خرداد به همتی رأی میدهند اما 2 حزب اصلاحطلب می گویند که زیر بیانیه این ائتلاف را امضا نکردند.
حزب همبستگی ایران اسلامی با فراخوان از عموم مردم برای حضور در پای صندوق های رای در روز جمعه 28 خرداد، حمایت خود را از عبدالناصر همتی و لیست جمهور اعلام کرد.
ایرنا نوشت: سخنگوی ستاد محسن مهرعلیزاده، نامزد انصرافی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بدون شک، کنار رفتن مهرعلیزاده به نفع سبد رای عبدالناصر همتی خواهد بود و هواداران او، آرای خود را به هیچ کدام از نامزدها اصولگرا نخواهند داد.
جریان اصلاح طلب علیرغم بیان اولیه خود مبنی بر عدم شرکت در انتخابات عزم خود را جدی تر از همیشه برای شرکت در انتخابات جزم کرده است.
عبدالله گنجی نوشت: دیدار همکاران محترم بنده (مدیران رسانههای اصلاحات) با رییسی آن هم در فضای انتخاباتی، نقطه عطفی بود که از یک سو امید به حل مسائل کشور و رسانه ها را گوشزد می کرد و از سوی دیگر علنی شدن آن، پیام مرزبندی شده ای است که سکولارهای پدرسالار جریان اصلاحات باید آن را دریافت کنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئول ستاد دانشگاهیان آیت الله رئیسی در نشست اساتید دانشگاه علامه طباطبایی که با موضوع «لزوم نقش آفرینی اساتید و مشارکت حداکثری در انتخابات» برگزار شد، گفت: حضور در انتخابات جدای انیکه وظیفه شرعی ماست، موجب میشود سرنوشت آینده کشور به دست خودمان رقم بخورد و ما هم باید در این مسیر تلاش کنیم تا انشالله...
برخی اخبار حاکی از این است که پدرخوانده های جریان اصلاح طلب به دنبال فشار بر همتی برای کناره گیری وی از رقابت های انتخابات هستند.
حجاریان و تاجزاده و دیگر اعضای طیف تندرو اصلاح طلب نه تنها هیچ نسبتی با کارآمدی و شایسته سالاری ندارند، بلکه یکی از بانیان اصلی کاهش مشارکت و گلایه مندی مردم هستند.
جبهه اصلاحات ایران، تصمیم احتمالی برخی از احزاب عضو و اشخاص حقیقی حاضر در مجمع عمومی خود را مبنی بر حمایت منفرد یا جمعی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، محترم و مجاز دانسته، مانعی برای اعمال این تحفظ قائل نیست.