اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
تهران - ایرنا - رابطان استانی جبهه اصلاحات ایران برای انتخابات 28 خرداد مشخص شدند.
تهران - ایرنا - با پایان مهلت ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری، دسته بندی داوطلبان نشان میدهد که چهار طیف مشخص از جریان اصولگرا و دو طیف از جریان اصلاح طلب داوطلب انتخابات شدند، اما بیشترین گمانه زنیها پیرامون مثلثی از سه جریان است که به نظر میرسد در انتخابات پیش رو مهمترین چهرهها باشند.
غلامحسین کرباسچی در واکنش به درج نام محمد شریعتمداری در لیست کاندیداهای احتمالی اصلاحطلبان برای انتخابات ریاستجمهوری گفت: شریعتمداری و همه افراد حاضر در لیست اصلاحطلبان برای انتخابات ریاستجمهوری در صورت پیروزی میتوانند کشور را مدیریت کنند.
اگر دولت در برجام هیچکاره بود، پس چرا سکههای برجامی نصیب ظریف و عراقچی و تخت روانچی شد!؟
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به بیان توضیحاتی درباره استراتژی جبهه اصولگرا برای داشتن نامزد ضربه گیر در انتخابات ریاست جمهوری پرداخت.
محمد عطریانفر، فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، درباره گزینه نهایی جبهه اصلاحات گفت: «اصلاح طلبان در گام اول که همان اجماع سازی ناسا (نهاد اجماع سازی اصلاح طلبان) بود، بر سر سه نفر به جمع بندی رسیده بودند که آراء آنها به نسبت بالا بود. آن سه نفر مشخصا آقای ظریف، آقای جهانگیری و آقای تاج زاده بودند.
سیدهادی خامنهای گفت: چهرههای اصلاحطلب همواره به گونهای از مقاومت دفاع کردهاند که تقابلی با منافع ملی نداشته باشد و اگر در مقاطعی نسبت به موضوع فلسطین شبهات و ابهاماتی در سطح جامعه ایجاد شده محصول عملکرد نابخردانه دیگران است.
فرارو نوشت: عطریانفر گفت: نگاه دوستان اصلاح طلب به شخصیت محترمی همچون آقای لاریجانی، نگاه مثبتی است و نسبت به ایشان علاقه مندیهایی هم وجود دارد.
تابناک نوشت: غلامحسین کرباسچی به کاندیداتوری محمد شریعتمداری واکنش نشان داد.
ساری - ایرنا - عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان مازندران با تاکید بر اینکه حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات 28 خرداد در این برهه زمانی حساس و با اهمیت است، گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات ضربهگیر کشور در برابر فشارهای دشمنان خواهد بود.
جماران نوشت: حجت الاسلام و المسلمین سیدهادی خامنه ای گفت: شعار «نه غزه، نه لبنان» به صورت مشکوک از سوی جریانهایی با هدف انحراف اعتراضات مردم مطرح شد و نسبتی با آرمانهای اصلاحطلبانه ندارد.
تهران - ایرنا - نامنویسی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسید. حضور جناحها و سلایق مختلف سیاسی در انتخابات، مهمترین عامل در جذب و افزایش مشارکت عمومی است و اینک توپ انتخابات ریاست جمهوری در زمین شورای نگهبان قرار دارد.
جهانگیری در انتخابات 96 کاندیدا شد و در موضوعاتی که مربوط به خودش میشد در مناظرهها خوش درخشید و در آخر در حمایت از روحانی انصراف داد. او حالا نامزد اصلی انتخابات است و گمان میرود یکی از دو سر انتخابات باشد و طرف مقابلش ابراهیم رییسی.
محمدرضا عارف در بیانیه انصراف خود از انتخابات برخی اصلاحطلبان را به فاسد، دروغ گویی و فرصت طلبی متهم کرد.
ترکیب یک کاندیدای متوسط مرد یعنی اسحاق جهانگیری و لعیا جنیدی از طرف برخی از اصلاحطلبان پیشنهاد شده است تا از جنبه تا پس از تأیید وی، محوریت مبارزات انتخاباتی مسئله حقوق زنان و لعیا جنیدی باشد.