اصولگرایان
اصولگرایان
روزنامه 19دی نوشت: هواداران دولت رئیسی در شبکههای اجتماعی با هشتگ «اینبار فرق میکند» و کلید واژه «جوانان انقلابی» هل من مبارز میطلبند. مبارزهجویی که قاعدتا مخاطبش اقلیت نامزدهای اصلاحطلبی که ممکن است ثبتنام کنند و تأیید صلاحیت هم بشوند، نیست.
جماران نوشت: اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در نشست خبری تاکید کرد: نمایندهای باید به مجلس برود که تکرار خاطرات گذشته نکند. نماینده تحول آفرین، دارای پشتوانه مردمی و شجاعت تحول لازم داریم. نماینده محافظهکار به چه درد مجلس میخورد؟! نماینده مجلس باید شجاع و کارآمد باشد و حرف داشته باشد.
بادامچیان گفت: دوران اصلاحطلبان تمام شده است. مشکل ارز و گرانی از دولت روحانی سرچشمه گرفته است.
صف آرایی جریان خالص ساز تمامیت خواه در برابر جناح راست و چپ اصولگراها به بهره برداری از جنبش مهساامینی برای تصفیه حساب و حذف نخبگان جریان رقیب تبدیل شده است. در این میان، دو جریان سیاسی به دنبال پیروی از مدل دولت مطلقه رضاخانی و احیای نظام سیاسی «تمامیت خواه دینی» یا «اقتدارگرایی نظامی» هستند.
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: آقای رئیسی باید اطراف خود را پالایش کرده و افراد خالصسازی که در دولت و اطراف آقای رئیسی لانه کردهاند را به نحوی متنبه کرده و سرجای خودشان بنشاند، اما این اراده مقابله را در آقای رئیسی نمیبینم.
جمیله علمالهدی دختر ارشد احمد علمالهدی امام جمعه مشهد است که خیلیها از اختیارات ویژه او از مشهد در رسانهها گفتهاند. در عینحال او همسر ابراهیم رییسی رییس دولت سیزدهم است و این روزها حاشیههای زیادی دارد
ایلنا نوشت: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بیشترین تعداد از جریان انحراف در این دولت است و من فکر میکنم رئیسجمهور هم هیچ پاسخی در این خصوص ندارد. اگر رئیسجمهور بسیار سریع این مشکلات را حل نکند، هم به نظام، هم به دولت، هم مجلس و هم به شخص خودش بیشترین آسیب را زده است و مساله حیثیتی است.
هر چند بنابر اصرار اصولگرایان رقابتهای انتخاباتی پیش از موعد آغاز شد و اصلاحطلبان در قالب جبهه اصلاحات اعلام کردند که در مورد انتخابات هیچ توصیهای به اعضای جبهه خود ندارند اما فعالیت اصلاحطلبان و چهرههای نزدیک به آنها حاکی از آن است که این جریان نیز برای عقب نماندن از قافله انتخابات فعالیتهای خود را آغاز کردند.
اقتصادنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بیشترین تعداد از جریان انحراف در این دولت است و من فکر میکنم رئیسجمهور هم هیچ پاسخی در این خصوص ندارد. اگر رئیسجمهور بسیار سریع این مشکلات را حل نکند، هم به نظام، هم به دولت، هم مجلس و هم به شخص خودش بیشترین آسیب را زده است و مساله حیثیتی است.
ایلنا نوشت: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: آقای رئیسی باید اطراف خود را پالایش کرده و افراد خالصسازی که در دولت و اطراف آقای رئیسی لانه کردهاند را به نحوی متنبه کرده و سرجای خودشان بنشاند، اما این اراده مقابله را در آقای رئیسی نمیبینم.
نامهنیوز نوشت: یک عضو جبهه اصلاحات ایران گفت: ما به انتخابات و صندوق رأی باور داریم اما باید شرایط برای حضور اصلاحطلبان هم فراهم شود
شرق نوشت: لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» در کنار طرح اصلاح قانون مطبوعات 1379 جنجالیترین طرح و لایحهای است که در 40 سال گذشته در مجلس مطرح شده است.
اقتصادنیوز: هم میهن در یادداشتی به اظهارات اخیر صادق محصولی وزیر کشور محمود احمدینژاد پرداخت.
اعتماد نوشت: برکناری معاون سیاسی وزیر کشور، جدا از تنازعات میان جبهه پایداری و نواصولگرایان، اما پرده از یک راز مهم در جبهه اصولگرایی برمیدارد و آن احتمال گردش عجیب دولت رییسی از منتهیالیه چپ جبهه اصولگرایی به کرانههای راست این جبهه است.
مُنیبان نوشت: نماینده مردم اردبیل در مجلس میگوید: این اظهارات درباره اینکه برخی از نمایندگان گمان میکنند چهار انگشت پایینتر از خدا هستند حرف باهنر است اما معیار ما مقام معظم رهبری است و گوش به فرمان ایشان هستیم.
«اگر از من میشنوید، لفظ آزادی را بردارید که عاقبت این حرف، ما را مفتضح خواهد کرد». شیخفضلالله نوری این جمله را در اوج اختلافات میان موافقان و مخالفان مشروطه مطرح کرد؛ آنجا که به پرچمدار مخالفت با این جریان تبدیل شده بود و «مشروعهخواهی» را مقابل «مشروطهخواهی» تعریف و در برابر موادی از متمم قانون اساسی که از آزادی و برابری «حریت و مساوات» در آن سخن گفته میشد، ایستادگی میکرد. اما...