اصولگرایان
اصولگرایان
مثلث آنلاین نوشت: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: در میان اصولگرایان تقریبا همه آنهایی که پیشبینی میکردیم ثبت نام اولیه انتخابات را انجام دادند.
محسن رضایی تصمیم گرفته تا در انتخابات مجلس شرکت نکند و از دور تماشاگر اختلاف بین قالیباف و رئیسی باشد.
اقتصادنیوز: گامهای اولیهای که برای تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا برداشته شده، بار دیگر این سؤال را مطرح کرده است که اقدامات حکومت ما در چارچوب چه راهبرد کلانی انجام میشود؟
روزنامه اعتماد پشتپرده برکناری معاون سیاسی وزیر کشور و وضعیت جبهه پایداری را بررسی کرده است.
روزنامه جمهوری اسلامی در واکنش به توافق ایران و آمریکا نوشت: چگونه میشود که یک روز آمریکا قابل اعتماد است و روز دیگر نمیتوان به آن اعتماد کرد؟ اگر میتوان تضمین آمریکا را پذیرفت، چرا قبلاً نمیشد و اگر نمیشود چرا حالا میشود؟
مثلث آنلاین نوشت: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: در میان اصولگرایان تقریبا همه آنهایی که پیشبینی میکردیم ثبت نام اولیه انتخابات را انجام دادند.
عصر ایران نوشت: برای انتخابات مجلس بعدی در اسفندماه و تا اینجا 4 سناریو متصور است.
اقتصادنیوز: برکناری معاون سیاسی وزیر کشور، جدا از تنازعات میان جبهه پایداری و نواصولگرایان، اما پرده از یک راز مهم در جبهه اصولگرایی برمیدارد و آن احتمال گردش عجیب دولت رییسی از منتهیالیه چپ جبهه اصولگرایی به کرانههای راست این جبهه است.
شرق نوشت: مدتی است تیم رسانهای قالیباف دولت ابراهیم رئیسی را از ورود به انتخابات پایان سال منع میکند. بهتازگی هم ابایی از آن ندارد تا در رسانههای رسمی خود و با توییتهای افراد نزدیک به قالیباف این اختلاف را با دولت دامن بزند و به آنها اعلام کند «از ورود به انتخابات حذر کنید». تیم قالیباف برای پوشاندن ضعف خود در عملکرد، ظاهرا به دنبال حذف جریان حامیان دولت در انتخابات پیشروست.
تحلیل آنچه در جریان اصلاح طلب می گذرد کمی دشوار است اما این متن سعی کرده است تا آنچه در جریان اصلاحات می گذرد را تصویر کند.
روزنامه جوان در مطلبی نوشت: باید یک کار گسترده فرهنگی برای تحدید همهجانبه اقتصاد و کالاها و تولیدات فرهنگی کرهجنوبی در داخل کشور انجام شود. دنیا باید بداند که یکبار خیانت مقابل ایران تاوان سنگینی دارد.
آرمان امروز نوشت: ساختارهای سیاسی ایران باتوجه به موانع و ساختارها در حال تغییر چهره است. اگر به چهرههای شاخص حاضر در فضای سیاسی نگاهی بیندازیم میبینیم که با نسل جدیدی از سیاستمدارنی روبه هستیم که جای چهرههای شاخص نظام مانند «اکبر هاشمیرفسنجانی»، «علیاکبر ناطق نوری»، محمدتقی «مصباح یزدی»، «رییس دولت اصلاحات» و... را گرفتهاند که نه میتوان آنها را اصلاحطلب صرف نامید و اصولگرای...
بحث جدی و مهمی است که میان دو طیف در جبهه اصلاحات جریان دارد؛ این که: «بالاخره ما میخواهیم درون نظام و زیر چتر اسلام و انقلاب باشیم، یا ساختارشکنی کنیم و خرج گروهکهای برانداز و عقبه غربی آنها شویم؟!
اقتصادنیوز: طی چند ماه گذشته که صحبت از یک توافق ضمنی یا محدود بین ایران و آمریکا با هدف محدودسازی تنش مطرح شد، جای سوال بود که اگر دو طرف در مسیر محدودسازی تنش قرار دارند، پس تحرکات در خلیج فارس و تنگه هرمز چرا روند افزایشی پیدا کرده است؟
فائزه هاشمی تمایل دارد در نقش سخنگوی منافقین به فعالیت مشغول باشد اما برخی اصلاحطلبان با اهداف انتخاباتی او را روتوش میکنند، البته ننگ با رنگ پاک نمیشود!