اصولگرایان
اصولگرایان
سفر وزیر خارجه عربستان به ایران پس از هفت سال، با یک حاشیه مهم همراه شد. حاشیهای که به گفته برخی از اهالی رسانه و سیاسیون مربوط به نصب بودن قاب عکس شهید سلیمانی بر روی دیوار سالن اختصاصی خبرنگاران است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: یکی از خلاءهای مهم هیات مذهبی، حضور موثر روحانیون در آنهاست در حالی که حضور روحانیون موجب توسعه و ترویج آموزههای دینی صحیح و اصلاح خط فکری هیات منطبق بر اصول اساسی انقلاب اسلامی خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد از تهیه منشور اخلاقی ویژه هیات مذهبی برای ارسال به هیئات مذهبی و الزام آنها به رعایت مفاد آن منشور خبر داد.
فارس نوشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی مادهای از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس را که در آن موضوع تناسبی شدن انتخابات آمده بود، حذف کردند
بر اساس گزارشها، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان، حاضر نشده نشست خبریِ روز شنبه در محلی برگزار شود که عکس قاسم سلیمانی بر دیوارش نصب شده بود.
مُنیبان نوشت: فعال سیاسی اصلاح طلب میگوید: اخیراً یکی از نمایندگان به بنده میگفت وقتی به حوزههای انتخابیه میرویم درخواست مردم مانند سابق مسائل عمرانی و ساخت راه و جاده نیست بلکه مردم میگویند گرسنه هستیم و سفره ما خالی است.
نامهنیوز نوشت: یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: آقای خاتمی هنوز هم تأثیرگذار است و میتواند با درخواست از مردم، مشارکت را بالا ببرد. از طرفی هنوز هم میبینیم که بیانیههای آقای خاتمی بر خود نیروهای اصلاحطلب هم مؤثر است.
اقتصادنیوز: با توجه به نوساناتی که ممکن است در بازار ارز رخ دهد باز هم مجددا قیمت خودرو افزایشی خواهد شد و با طولانی شدن نوبتدهیها بسیاری هم از ثبتنام در سامانه خودرو منصرف میشوند و برای خرید خودرو به بازار آزاد مراجعه میکنند.
عباس عبدی: همه رویدادهای انتخاباتی سال 92 پیش از اتفاق افتادن از نظر ناظران غیر ممکن مینمود ولی بعد که اتفاق افتاد گمان کردند که این کار باید اتفاق میافتاد و طبیعی بود. بنابر این تمام آنچه درباره احتمال رخ دادن وضعیتهای بد سیاسی در آینده گفته میشود هیچکدام الزامی نیست اگر هم رخ دهد شاید محصول بیارادگی ما است.
عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «پویایی سیاست» در روزنامه اعتماد نوشت:انتخابات سال 1392 بهرغم همه مشکلات آن جایگاه نهاد انتخابات را ارتقا داد. حمایت اصلاحطلبان از او نیز به نوبه خود فصل جدیدی را در معنای سیاست عملی در ایران پس از انقلاب گشود.
اعتماد نوشت: مجلس یازدهم و دولت سیزدهم به مدد انتخابات کم مشارکت زیر سایه ردصلاحیتهای گسترده و البته افول داخلی جبهه اصلاحات برای رسیدن به یک وحدت منسجم به تصاحب اصولگرایان در آمد تا یکبار دیگر بعد از دولت محمود احمدینژاد و مجالس هفتم و هشتم؛ رویای حاکمیت یکدست محقق شود.
روحانی یک بذری بود که در گلخانه هاشمی رفسنجانی پرورش پیدا کرد و خود هاشمی هم به این مساله اذعان داشت که آقای روحانی رایی نداشت و با حمایت او رئیسجمهور شد.
علی لاریجانی با انتقاد از امور دیوانی کشور گفت: بوروکراسی در کشور ما از قبل از انقلاب به خصوص در دهه 50 و پس از افزایش درآمد نفتی کشور، بیمارگونه متوقف شد.
مجلس یازدهم و دولت سیزدهم به مدد انتخابات کم مشارکت زیر سایه ردصلاحیتهای گسترده و البته افول داخلی جبهه اصلاحات برای رسیدن به یک وحدت منسجم به تصاحب اصولگرایان در آمد تا یکبار دیگر بعد از دولت محمود احمدینژاد و مجالس هفتم و هشتم؛ رویای حاکمیت یکدست محقق شود.
ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی فعالیت خود را برای انتخابات1402 از هم اکنون کلید زده است؛ تاکنون سه جریان بهعنوان بالهای اصلی آن تلقی میشوند: قالیباف، حدادعادل و تحولخواهان نزدیک به زاکانی. در این میان تاکنون پایداری از پیوستن به این ائتلاف خودداری کرده است و در انتظار تصمیمگیری دولت است تا آرایش نیروهای اصولگرا کامل شود. اما اصولگرایان در عین حال در انتظار علی لاریجانی، حسن روحانی...