اصولگرایان
اصولگرایان
عصر ایران نوشت: صداوسیما به جای اینکه بجنبد و عقب افتادگی های خودش را جبران کند بقیه را عقب نگه خواهد داشت.
جلیل رحیمی جهان آبادی، نماینده مردم تربت جام در مجلس اظهار کرد: در حال حاضر مردم زیر فشار اجارهخانه، بیکاری فرزندانشان، فشار و گرانی خودرو، تنگناهای اجتماعی و تنگنظری ها ذله شدند و به زانو درآمدند، بسیاری از مردمی که به ما مراجعه میکنند امید به آینده ندارند، صحبت از مهاجرت و ناتوانی در حل مشکلات میکنند. از اینرو نماینده و مجلس باید موارد مذکور را حل کند. اینکه سر خود را زیر خاک...
علیرضا بهشتی فرزند شهید بهشتی گفت: آقای بهشتی معتقد نبود اندیشههای او علی الدوام اثربخش است و ما هم چنین ادعایی نداریم. اگر بنا باشد بازنگری در قانون اساسی پیش بیاید، با اندیشههای شهید بهشتی و عقل مغایرت ندارد ولی متأسفانه برخورد دیگری میشود.
منیبان نوشت: نماینده مردم تربت جام در مجلس میگوید: باید کمک کنیم که مردم نمایندگان خود را براساس خواست و اراده خود انتخاب کنند نه اینکه طیفها و گروههای سیاسی نمایندگان را به انقلابی، انقلابیتر، خیلی انقلابیتر و بسیار انقلابیتر تقسیم کنند که در نهایت هیچ دردی از مردم دوا نخواهد کرد.
نویسنده در یادداشت حاضر به مدیران توصیه ای ناشی از نفوذ نمایندگان برای انتصاب آنان در کشور در موقعیت شغلی اشاره می کند که در اصل کشور را به فقر و فاقه کشانده اند، و در این باره مسئولیت مدیریت ناکارآمد رئیسی و همراهان او در دولت، و تبرئه دولت روحانی در این باره بیش از گذشته آشکار می شود.
اعتماد نوشت: نمایندگان مجلس در جلسه علنی دیروز (سهشنبه)، گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی را بررسی کرده و به منظور تامین نظر شورای نگهبان با اصلاحات صورتگرفته در این طرح موافقت کردند. همچنین نمایندگان در جریان بررسی این طرح بر مصوبه قبلی خود در ماده 53 مبنی بر برگزاری انتخابات مجلس به صورت تناسبی در تهران اصرار کردند.
نامه نیوز نوشت: تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: دولت سیزدهم نیز بر خطاهایش واقف است، به همین دلیل تغییراتی را ایجاد کرد و برخی را از کابینه کنار گذاشت، این نشان می دهد که ضعف های خودش را پذیرفته و در جهت اصلاح ضعف ها برآمده است.
عصر ایران خاطره ای به نقل از امیرعبداللهیان از سعود الفیصل وزیر فقید خارجه عربستان سعودی روایت کرد.
اصولگرایان به خوبی میدانند حتی اگر فضای کنشگری سیاسی به طور نسبی هم گشوده شود و ایرانیان برای مشارکت بیشتر در انتخابات مجاب شوند، دیگر امکان و فضایی برای حضور در عرصههای انتخابی قدرت، برای آنها نمیماند؛ به همین دلیل از همین امروز به دنبال ایجاد فرصتهایی برای نباختن کامل قافیه به رقبا هستند. انتخابات تناسبی، اسم رمز یک چنین عملیاتی است
روزنامه جامجم روزنامه وابسته به صداوسیما از گفتههای "سعید ابوطالب" در مورد تعداد بینندههای تلویزیون و شبکه نمایش خانگی سر ذوق آمده و حرفهای او را درشت تیتر کرده است.
اصلاحطلبان که همیشه فرش قرمز زیر پای مذاکره میاندازند مدتی است که نگران آن شدهاند و مذاکرات امارات را نفت در برابر غذا میخوانند!
جماران نوشت: آیتالله عباسعلی روحانی گفت: اگر امروز کسی بگوید ثمره انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی شد و ثمره جمهوری اسلامی هم بعد از 44 سال فلاکت، بدبختی و بیچارگی مردم است. این محصول چه کسی است؟ الآن نمیتوانیم بگوییم یک کسی این کار را کرده؛ ممکن است یک کسی سهم بیشتری داشته باشد. مثلا بحث ولایت فقیه یک آش نپختهای بود و الآن هم نپخته است.
محمد مهاجری در یادداشتی با عنوان «اصلاحطلبان میخواهند کاری انجام دهند؟» در روزنامه اعتماد نوشت: اگر قرار باشد بررسی صلاحیت توسط شورای نگهبان در عمل به قلع و قمع گسترده نامزدها تبدیل شود، اصلاحطلبان آن را سیگنالی برای جاانداختن پروژه تحریم فرض میکنند.
اعتماد نوشت: به نظر میرسید این بخشنامه هرچند توسط معاون سیاسی وزارت کشور ابلاغ شده، اما ایدههایی پشت آن است تا مجلس را از هر گروه و جریان منتقد دولت پاکسازی کرده و یکسره دراختیار جبهه پایداری قرار دهد.
به سعودالفیصل گفت به رییس جمهوری آمریکا بگو یک گروه جراحی دیگر کار را برعهده بگیرند