اصولگرایان
اصولگرایان
اقتصادنیوز: عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشت امروز خود در اعتماد به نقد اصولگرایان پرداخت.
آقای رییسی در شادگان گفت سالی یک میلون خانه باید ساخته میشد (ماضی استمراری) اما دو سال قبل و در انتخابات 1400 صحبت از «میشود» و «خواهد شد» بود که مضارع و مستقبل است.
آقای رییسی در شادگان گفت سالی یک میلون خانه باید ساخته میشد (ماضی استمراری) اما دو سال قبل و در انتخابات 1400 صحبت از «میشود» و «خواهد شد» بود که مضارع و مستقبل است.
تیم دیپلماتیک روحانی پیشنهاد داده بود مذاکرهکنندگان آنها برای امضای توافق به وین بروند.
اکوایران نوشت: دو منبع نزدیک به مذاکرات هستهای به وبگاه میدلایستآی گفتهاند که بلافاصله پس از روی کار آمدن ابراهیم رئیسی، فرصت احیای توافق هستهای 2015 ایران در دستور کار بود، اما علیرغم تمایل اولیه او، نزدیکان او جلوی هرگونه شانس امضای آن را گرفتند.
تیم روحانی بر این باور بودند که امضای توافق با آمریکاییها برای رئیسی و جریانش دشوار خواهد بود، زیرا از واکنش منفی حامیان خود میترسیدند.
اگر لایحه تفکیک وزارت صمت در مجلس تصویب شود، کوپنیشدن کالای اساسی دور از ذهن نخواهد بود.
روزنامه اعتماد نوشت: بر اساس اخبار به گوش رسیده نمایندگانی از دورههای هشتم و نهم و دهم که عموما نزدیک به علی لاریجانی هستند، در حال زین کردن اسب انتخابات مجلس دوازدهم هستند.
جریان اصولگرا به اندازهای درگیر تشتت است که شاید از سال 1401 به بعد دیگر نتوان نام «جریان» بر آن گذاشت و باید با عنوان «محفل» از آن یاد کرد، چراکه اختلافها به اندازهای پررنگ و تعدد سلیقهها و گعدهها به اندازهای زیاد شده است که عنوان جریان به سختی با وضعیت فعلی آنها تطابق دارد.
اخیرا پایگاه خبری جمهوریت در مطلبی مدعی شده است که عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور دولتهای یازدهم و دوازدهم که انتخابات زیادی برگزار کرده است، یکی از چهرههای دولت حسن روحانی است که برای این انتخابات کاندیدا خواهد شد.
اعتماد نوشت: جریان اصولگرا به اندازهای درگیر تشتت است که شاید از سال 1401 به بعد دیگر نتوان نام «جریان» بر آن گذاشت و باید با عنوان «محفل» از آن یاد کرد، چراکه اختلافها به اندازهای پررنگ و تعدد سلیقهها و گعدهها به اندازهای زیاد شده است که عنوان جریان به سختی با وضعیت فعلی آنها تطابق دارد.
بر اساس اخبار به گوش رسیده نمایندگانی از دورههای هشتم و نهم و دهم که عموما نزدیک به علی لاریجانی هستند، در حال زین کردن اسب انتخابات مجلس دوازدهم هستند.
مسعود درخشان درباره تحصیل فرزندش در دانشگاههای اسرائیل و اقامت طولانی او در آنجا (برخلاف قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران) سکوت مطلق برگزیده بود.
رحمانی فضلی در واکنش به اینکه آیا امکان اعلام کاندیداتوری شما در انتخابات مجلس دوازدهم وجود دارد؟ گفت: در هر صورت عالم امکان است و در این عالم هیچ چیزی بعید نیست اما بنده فعلاً تصمیمی ندارم.
سید محمد خاتمی گفت: یکی از فرماندهان ارتش در همان روزهای ابتدایی بعد پیروزی انقلاب - که فکر میکنم تیمسار مصطفی رحیمی بود - نگران کلمه جمهوری اسلامی بود و به امام نامه نوشت و نگرانی خود را با ذکر دلایلی ابراز کرد.
ایلنا نوشت: فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر بیاید و از موضع سیاسی ورود پیدا کند، خود به خود به دامن جریان سیاسی خاص چپ یا راست فرو خواهد غلتید. آفتی که الان تقریبا 90 درصد امامان جمعه ما با آن مواجه هستند و عملا تریبون جناح خاص سیاسی محسوب میشوند.