اصولگرایان
اصولگرایان
همانطور که انتظار میرفت موضوع حجاب از ابتدای امسال به مسأله ای پر دامنه در کشور تبدیل شد. از برخوردهای فردی و شخصی با بی حجابی گرفته تا اقداماتی که دستگاههای رسمی در دستور کار قرار داده اند، می توان این مسأله پررنگ را به وضوح مشاهده کرد.
اگرچه بحثهای زیادی پیرامون علی لاریجانی به خصوص در دوران انتخابات ریاستجمهوری سال 1400 پیش آمد و برخی رقبای او موضوع مهاجرت فرزندانش به خارج از کشور و برخی موضوعات مالی را مطرح کردند، اما خبر پر سر و صدا و جدی درباره منابع مالی او تاکنون منتشر نشده یا دامنه وسیعی پیدا نکرده است.
طرح این موضوع که کدام چهره سیاسی چه میزان منابع مالی در دسترس دارد به خصوص چهرههایی که دیگر فعالیت عینی چندانی نیز ندارند شاید مساله قابل توجهی نباشد یا در زمانهایی مورد بحث قرار بگیرد که این چهرهها برای حضور در عرصه میدان سیاست آستین بالا میزنند، اما در مورد چهرههای سیاسی حاضر در دولت که در مواجهه با رانتهای مخالفت قرار دارند، این موضوع اهمیت بسیاری مییابد و نیازمند تحقیقات...
مخاطب این یادداشت، همه مسئولان و مدیران در سه قوه و همه نیروهای انقلابی هستند. دشمنان سرشکسته از اقتدار فزاینده ایران، شبانهروز، به جنگ ترکیبی در ابعاد رسانهای، فرهنگی، اقتصادی و... اهتمام دارند.
نامش مسعود درخشان است؛ اصولگرایان او را پرفسور می خوانند؛ مردی که قبله ی اقتصادی جریان جبهه پایداری ست؛ مهمتر اما تراوشات ذهنی اوست که سعید جلیلی مروج آن شده است.
احتمالا فاطمیامین معاون اجرایی رییس جمهور خواهد شد.
این روزها در مجلس تحرکاتی در جریان است. گفته میشود تعدادی از نمایندگان معترض به عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت، استیضاح فاطمیامین را با 40 امضا آماده کرده بودند که در نهایت 22 نفر از امضاکنندگان، امضای خود را پس گرفتند و با این شرایط بهنظر میرسد مجلس در این استیضاح هم ناکام بماند، این در حالی است که شاهد تغییرات پی در پی در کابینه دولت هستیم.
همه نقل میکنند که بهزاد نبوی وزیر صنایع سنگین دولت مهندس موسوی که به خاطر خرید نیسان پاترول در ازای مطالبات ایران از کره جنوبی مؤاخذه شده بود به نمایندگان گفته بود کدام یک از شما ماشین نگرفتهاید، هر که نگرفته دست خود را بلند کند!
عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشت اعتماد به نقد اصولگرایان پرداخت و نوشت: اصولگرایان به جای آنکه یار و یاور ساختار سیاسی باشند و با حضور خود چیزی را به آن اضافه کنند، نه تنها چیزی را اضافه نمیکنند که وبال گردن ساختار نیز هستند.
یکی از نمایندگان در اظهارات خود گفت: عدم حضور رئیس جمهور در جلسه استیضاح وزیر صمت به معنای بی توجهی به مجلس است که بنده باید بگویم اینگونه نیست.
رئیس مجلس گفت: در آئین نامه داخلی مجلس هیچ گونه الزامی برای حضور رئیس جمهور در جلسات استیضاح نیست.
هر چند نماینده مدعی به دادستانی فراخوانده و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان نیز اعلام کرده او نتوانسته مدعای خود را ثابت کند اما تیر دیگر از کمان رها شده و اگر وزیر بماند به همین حساب (وعده حواله خودرو) گذاشته میشود و مجلس بازنده است و اگر هم برود باز به درستی این ادعا نسبت داده میشود و برای ابراهیم رییسی سنگین خواهد افتاد.
عباس عبدی با انتقاد از اصولگرایان نوشت: مرحوم دکتر افروغ از این دست افراد بود که در عین التزام کلیاش به اسلام و انقلاب ذهنی نقاد و مستقل داشت، ولی چه سریع از جانب طرفداران وضعیت جاری طرد شد و جالب اینکه پس از درگذشت او سعی کردند فرهنگ میراثخواری مجانی را پیشه کنند و بدون اشاره به رفتار خودشان با او، وی را مال خود کنند.