اصولگرایان
اصولگرایان
کنعانیمقدم در پاسخ به این سوال که نگاه کدام حزب اصولگرا به حکومت اسلامی است، گفت: نگاهم این است که جریان جبهه پایداری در همان ابعاد ایدئولوژیکی خاص خود بیشتر به دنبال حکومت اسلامی است و بخشی از جریان اصولگرایان به دنبال جمهوری اسلامی و شکلگیری و تکمیل آن هستند. خود
شباهت عجیب ترانه علیدوستی به مادرش را در تصویر زیر می توانید بینید.
اقتصادنیوز: منوچهر متکی از دیپلماتهای قدیمی جمهوری اسلامی ایران و وزیر اسبق امور خارجه در برنامه «حضور» در حسینیه جماران گفت: مردم باید احساس بکنند از هر طیف فکری در لیست کاندیداها و نامزدهای تأیید شده میتوانند نامزد فکری خود را پیدا بکنند.
افروغ در حرف و عمل طرفدار جامعهشناسی انتقادی بود. صراحت و آزادگی او موجب میشد که از دانش خود بهترین بهره را ببرد. در زمانهای که آزادگی کالای کمیاب است، او این خصیصه را به وفور داشت.
نماینده ادوار مجلس گفت: مرحوم افروغ در بیان آنچه در دل داشت صراحت و شجاعت داشت در نتیجه او را دوگانه نمیدیدید، زیرا درون و برونش یکی بود و در نفاق فردی و حزبی گرفتار نبود.
نماینده ادوار مجلس گفت: مرحوم افروغ در بیان آنچه در دل داشت صراحت و شجاعت داشت در نتیجه او را دوگانه نمیدیدید، زیرا درون و برونش یکی بود و در نفاق فردی و حزبی گرفتار نبود.
مقاله کوتاه حاضر در صدد است به طور خلاصه به زندگی و زیست اصولگرایی ای بپردازد که دغدغهاش شکوفایی جامعه و ابداعاش نظریه نقد گفتمان درونی بود.
باهنر گفت: انتخابات آینده اصلاً قابل پیشبینی نیست که چه کسانی چطور برنده خواهند شد یا جناحها چه خواهند کرد. اصولگرایان و اصلاحطلبان از همین حالا مذاکرات را درون خودشان آغاز کردهاند. نکته مهم آن است که فضای انتخابات باید کمی بازتر شود.
یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که با توجه به صحبتهای اخیر مقام معظم رهبری میتوان پیش بینی کرد که در انتخابات آینده فضای بازتری را متصور خواهیم شد.
محمدرضا باهنر گفت: برای آنکه مشارکت پرشور باشد، مردم باید حس کنند نتیجه انتخابات در نتیجه زندگی آنها اثرگذار است؛ جامعه باید بداند کسانی که در مقام مسئولیت میآیند و میروند در معیشت آنها مؤثر هستند.
عماد افروغ، بسیار و در حوزههای متعدد نوشته است. او به فلسفه، نهجالبلاغه، ارزیابی انتقادی نهاد علم در ایران، هویت ایرانی، حقوق شهروندی، جهانی شدن و سیاست روزمره در ایران بعد از انقلاب پرداخته است. آثارش متنوعند و از مباحث دشوار تخصصی درباره رئالیسم انتقادی تا مباحثات سیاسی روزمره در رسانههای مکتوب و تلویزیون را شامل میشوند. اما به گمانم در پس همه آثار او، یک عشق و علاقه که هیچگاه...
صادق زیباکلام گفت: طی هشت سال دولت احمدینژاد شاهد حمایت جبهه پایداری و تندروها از او بودیم. اما در مقابل افروغ روزبهروز بیشتر از آنها فاصله گرفت و در اواخر عمر خود بهشدت از جریان اصولگرایی ناامید و سرخورده شده بود.
صادق زیبا کلام گفت: افرادی که دانش و تحصیلات شان به مراتب کمتر از مرحوم افروغ بود، در هرم قدرت اصولگرایان به جایگاههای بالایی رسیدند اما او به هیچ پست و سمت بالای حکومتی در هرم قدرت نرسید زیرا نه میخواست و نه اعتقاداتش را اسبابی برای رسیدن به قدرت میدانست.
شیخ انصاریان در سخنرانی شب بیست و یکم ماه رمضان در حسینیه همدانیهای تهران، بازجوها، مسوولان و بیحجابها را مخاطب قرار داد و گفت: «90 درصد خانمهای بیحجاب را مقصر نمیدانم و خیلی هم دعاگوی آنها هستم و دلم برایشان میسوزد، حتی اگر بگویند غلط کردهای. باطن این خانمها با خدا است. با نمایندههای آنها صحبت کنید و خواستههایشان را بشنوید.»
امروز بعد از گذشت 20 ماه از عمر دولت دیگر دولت روحانی مقصر نیست.
شیخ حسین انصاریان سالهاست که در حسینیه همدانیهای تهران به صورت سنتی منبر میرود و به مسائل اجتماعی و فرهنگی میپردازد.