اصولگرایان
اصولگرایان
جماران نوشت: همین مواضع بدون روتوش و مشی میانه روی بود که روزگارِسیاسی را برای غفوری فرد در سال های پایانی عمرش برگرداند و او نیز کم کم در لیست السابقونی قرار گرفت که از سوی تندروها و مدعیان انقلابی تر بودن به حاشیه رانده شد آنچنان که طی سال های اخیر به جز معدود اظهارنظرها، کنش سیاسی خاصی از او به چشم نخورد. فقدان یک چهره اعتدالی و میانه رو دیگر در روزگاری که تندروی و افراطی گری اوج...
یکسال به انتخابات1402 مجلس مانده و آرایش سیاسی اصلاح طلبان در برابر مطالبات کف خیابان، محدودیت های یکدست سازی حاکمیت و تغییر طلبی در داخل و خارج کشور قرار دارد. خبرآنلاین، بازسازی تشکیلاتی اصلاح طلبان را بررسی کرده است.
مواضع بدون روتوش و مشی میانه روی بود که روزگارِسیاسی را برای غفوری فرد در سال های پایانی عمرش برگرداند و او نیز کم کم در لیست السابقونی قرار گرفت که از سوی تندروها و مدعیان انقلابی تر بودن به حاشیه رانده شد آنچنان که طی سال های اخیر به جز معدود اظهارنظرها، کنش سیاسی خاصی از او به چشم نخورد.
عصر ایران نوشت: غفوریفرد درباره انتخابات 88گفت: "رسما اعلام کردم به آقای مهندس میرحسین موسوی رأی دادم... آقای احمدینژاد برنده شده و این را هم میدانستم که این حرف برای من هزینه سیاسی دارد".
نویسنده در یادداشت حاضر مرحوم غفوری فرد را به عنوان یک میانه رو فعال در جناح اصولگرا معرفی میکند و معتقد است اصولگرایان میانه رو باید ابتکار به خرج داده خلاء چنین نیروهایی را پر کنند.
عصر ایران نوشت: غفوریفرد بعد از پیروزی انقلاب دو بار و با فاصله 20 سال در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شد منتها با دو هدف متفاوت. نوبت اول در مهر 1360 و در حالی که امام خمینی منع کاندیداتوری روحانیون برای ریاست جمهوری را برداشت و حزب جمهوری اسلامی هم دبیر کل جدید خود (در پی شهادت دو دبیر کل طی دو ماه در تابستان 1360) را به عنوان نامزد معرفی کرد.
نگارنده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر غفوری فرد معتقد است دکتر غفوری فرد، اهل علم و عمل و از گروهبازی و لابی سیاسی دور بود، او به سیاست، جامع و عالمانه مینگریست و در این نگرش منیت راه نداشت.
وزیر راه و شهرسازی در مراسم بهره برداری 2200 مسکن در هشتگرد درباره آورده متقاضیان مسکن مهر توضیحاتی ارائه داد.
معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی گفت: مرحوم غفوریفرد یک سیاستمدار دانشمند و سیاستگذار بود و از مسائل آکادمیک و دانشگاهی، فهم بسیار عمیق و همهجانبهای از مسائل داشت.
نماینده تهران در مجلس گفت: مسمومیتها پراکنده بوده و وجه مشترکی ندارد و کارهای صورت گرفته متفرق بوده؛ یعنی دو مدرسه شبیه هم نبوده و پیدا کردن این وجه مشترک و اینکه چگونه این کار صورت گرفته زمان میبرد.
نماینده مجلس گفت: مسمومیتها پراکنده بوده و وجه مشترکی ندارد و کارهای صورت گرفته متفرق بوده؛ یعنی دو مدرسه شبیه هم نبوده و پیدا کردن این وجه مشترک و اینکه چگونه این کار صورت گرفته زمان میبرد.
مصطفی میرسلیم گفت: زن زندگی آزادی اهداف مختلفی داشت که یکی از آن اهداف این بود که ولنگاری در جامعه رایج شود، مقررات رعایت نشود.
جماران نوشت: نماینده تهران در مجلس گفت: مسمومیتها پراکنده بوده و وجه مشترکی ندارد و کارهای صورت گرفته متفرق بوده؛ یعنی دو مدرسه شبیه هم نبوده و پیدا کردن این وجه مشترک و اینکه چگونه این کار صورت گرفته زمان میبرد.
نماینده مردم کنگاور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته ما نمیگوییم دولت به بسته ارزی مجلس توجه نکرد، ممکن است دولت نتوانسته یا نشده که این کار را انجام دهد و ما هم دنبال مچگیری نیستیم.
آفتابنیوز نوشت: مسئله گسترده و فراملی مسمومیتهای دانشآموزان و سخنان رهبر انقلاب و واکنشهای وسیع شخصیتها و مردم از جمله مراجع تقلید به این موضوع نشان داد که دیگر حکمرانی با متدهای دهه 60 ممکن نیست. غلط بودن این فرضیه که مردم فراموش میکنند و دوباره از اول اعتماد 100 درصد آنها جلب میشود نیز بارها رد شده است. سرمایه اجتماعی دولتها با سختی بسیار و قطره قطره جمع میشود و به یکباره...
آفتاب نیوز نوشت: ادامه روند افزایش قیمتها در بازار و کوچکتر شدن سفره مردم کار را بهجایی رسانده که دیگر موج انتقادات تند علیه دولت سیزدهم از جبهه اصلاحطلبی و منتقدان سنتی دولت فراتر برود و صدای منتقدان از هر دو جناح سیاسی بلند شود.