اطلاعات کافی و انصاف دو مولفه اصلی برای انجام قضاوت است
معاون حقوقی، مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور گفت: قضاوت شرایط بسیار سنگین و دقیقی دارد، مدیران ما در دیوان محاسبات کشور به صورت مستمر در مورد عملکرد دیگران قضاوت میکنند لذا علاوهبر ویژگی شجاعت، آگاهی و تخصص باید شرایط قضاوت را هم داشته باشد.
محسن عمرانی امروز در جلسه تکریم و معارفه مدیرکل دیوان محاسبات گیلان، اظهار کرد: همه مسئولیتها در همه ردههای شغلی بسیار سنگین است، هر چقدر رده بالاتر باشد پاسخگویی سختتر میشود.
معاون حقوقی، مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه مدیریت در دیوان محاسبات کشور به صورت ویژه توام با قضاوت است، افزود: قضاوت شرایط بسیار سنگین و دقیقی دارد، مدیران ما در دیوان محاسبات کشور به صورت مستمر در مورد عملکرد دیگران قضاوت میکنند لذا علاوهبر ویژگی شجاعت، آگاهی و تخصص باید شرایط قضاوت را هم داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه قضاوت مستلزم اطلاعات کامل از رویداد یا فرد است، بدون اطلاعات کامل نمیتواند قضاوت مستندی انجام داد، گفت: چالشهای اخیر دیوان محاسبات بخشی به دلیل نبود گزارش کامل بود، بخشی هم به دلیل بازه زمانی ارائه گزارش سالانه دیوان محاسبات بود.
عمرانی در خصوص قرائت گزارش عملکرد سال 97 در سال جاری و ابهامات آن، ادامه داد: دیوان محاسبات نقشی در تعیین زمان قرائت گزارش نداشت، هر ساله گزارش عملکرد در دیماه سال آتی قرائت میشود، اما در سال گذشته زمان ارائه گزارش تفریغ بودجه با شهادت سردار سلیمانی مقارن شد؛ پس از آن هم به دلیل کرونا و لغو برگزاری جلسات، ارائه گزارش سال 97 در سالجاری انجام شد.
معاون حقوقی، مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه شاخص اصلی در دیوان محاسبات رعایت قانون است، تاکید کرد: در قضاوت باید انصاف داشته باشیم، قضاوت منصفانه کار پیچیده و سختی است لذا مدیران ما در قضاوتها انصاف را رعایت کنند.
وی ادامه داد: آموزش وظیفه دیوان محاسبات نیست اما در راستای پیشگیری اقدامات آموزشی را هم در دستوکار قرار میدهد و این پیشگیری پیش از اینکه قانون باشد، عقلایی است.
به گزارش ایسنا؛ در این مراسم «محمدرضا کردلو» به عنوان مدیرکل دیوان محاسبات استان گیلان معرفی شد و همچنین از زحمات احمد پریپور مدیرکل سابق دیوان محاسبات گیلان قدردانی شد.
انتهای پیام