یک‌شنبه 2 شهریور 1404

اظهارات متناقض بازیکن تیم فوتبال استقلال

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اظهارات متناقض بازیکن تیم فوتبال استقلال

امید حامدی فر بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از بازی روز گذشته با رسانه‌ها گفتگو کرد.

امید حامدی فر هافبک جوان تیم فوتبال استقلال تهران در پایان دیدار با صنعت نفت به رسانه‌ها مدعی شد شرایط مالی خوبی ندارد و قراردادش با استقلال فقط 1 میلیارد است و کارت بانکی اش هم خالی است و برای تهیه غذا هم مشکل دارم.

امید حامدی فر هافبک جوان استقلال در حالی این ادعا را رسانه‌ای کرد که چندی قبل که در تمرین باعث مصدومیت یامگا هافبک فرانسوی استقلال شده بود با انتشار پستی در فضای مجازی مدعی شد در صورتیکه یامگا بهبود پیدا کند نیاز‌های 11 جوان را که مشکلات مالی دارند برطرف خواهد کرد.

این پست 4 بهمن منتشر شد و روز گذشته 27 بهمن این بازیکن مدعی شد هیچ پولی در کارت بانکی ندارد و برای غذا هم مشکل دارد.

این که بازیکنان استقلال دریافتی نداشته اند و مشکل مالی در تمام تیم‌های لیگ برتری وجود دارد شکی نیست، اما یا آن ادعا از روی احساس بوده است و یا این ادعا کمی بزرگنمایی است و در راستای دعوای مدیر عامل و سرمربی است.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال